Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Paksus 1mm 2mm 3mm 5mm PTFE Leht PTFE Plaat PTFE Juhatuse Blokeerida Polytef Plaat Anti-Korrosiooni Suurus 100x100/120x120/150x150mm

    (1.00) 5.00
(0 Arvustused)

€15.65 €5.16
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d3756

Paksus 1mm 2mm 3mm 5mm PTFE Leht PTFE Plaat PTFE Juhatuse Blokeerida Polytef Plaat Anti-Korrosiooni Suurus 100x100/120x120/150x150mm

Toote Kirjeldus: kauba Nimetus: Polü Tetra Fluoro Etüleen (PTFE) Punkt Värv: Valge temperatuurivahemik: -196 ℃ kuni 260 ℃ Omadused: Suur kõvadus, Kõrge alkoholisisaldusega, Ei ole lihtne kahju, vananemine; Jõudlus: kõrge temperatuuri vastupidavus,kulumiskindlus, kõrge vererõhk vastupanu, happe-resistentsuse, leelismetallide vastupanu; saab tõhusalt vältida deformeerumist ja vananemine.Pange tähele:

Meil on eri suuruses, Kui teil on vaja erineva suuruse, paksuse või kogus, palun võtke meiega ühendust.

Tänan teid teie ostukorvi!

1. Kohaletoimetamine Tingimused

Tavaliselt, et saadetakse jooksul 4-7 tööpäeva jooksul.Vaikimisi laevandus meetod on Lennupostiga (20-35 päeva).

Kui soovite kiiremini shipping, näiteks: EMS/DHL/UPS/TNT/Fedex või muud laevandus meetodeid, mida soovid, sa pead maksma täiendavat postikulud.

Kui tellida, siis palun valida tarneviisi soovid meie poest.Meie saadame teile jälgimise numbri tellimuse loetelu või saata e-posti teid.

Seoses üleandmise kuupäev vedu: Enamikus riikides/piirkondades jõuab 35 päeva jooksul, ja mõned riigid/piirkonnad võtab kauem aega (kuni 60 päeva).Nii et kui sa ei saa oma selleks aega, siis palun võtke meiega ühendust esimesel (ära tõsta vaidluse ülepeakaela).

Kui selleks ei ole toimetatakse 75 päeva jooksul (90 päeva Brasiilia), tagastame teile.

2. Tagasiside

Meil on väga lahke ja aus müüja!Kui soovid meie esemed, palun ärge kartke andke meile 5-tärni läbi.

Aga kui mingil põhjusel te ei ole rahul meie esemed, palun ärge jätke halb vaadata otse, teil on vaja ainult meiega ühendust, ja me püüame oma parima, et rahuldada teie või hüvitada teile.

3. Klienditeenindus

Sest teie rahulolu on meie eesmärk.Palun ärge jätke mõni negatiivne või netural tagasisidet või avada mis tahes vaidlus Digisild.ee ilma kommunikatsioon.Aitäh!

Me usume, et meie suhtlemine ei lahenda probleemi ja ei lase sul alla.

Sa tead mis tahes negatiivne või netural või vaidlus, täiesti teeb haiget bothsides, ja siis ei lase probleemi tegelikult lahendada.Nii et palun võtke meiega ühendust.

Tänu eri ajal ja Hiina vahel ning teie asukoht, mõnikord meie vastus võib viibida 6-10 tundi.Meie tavapärane töö on esmaspäevast reedeni, nii et teie sõnum on vastas jooksul 1-2 tööpäeva jooksul hiljemalt.Palun ole kannatlik!Täname mõistmise!

4. Tagastamise Poliitika

Oleme alati kontrollida kauba hoolikalt enne shipping, kuid tooteid võib olla kahjustatud ajal pikka aega, transport.

Kui leiate mingeid kvaliteedi probleeme, mis on tootega,siis palun võtke meiega ühendust 7 päeva jooksul pärast kauba.Me lahendame probleemi.

Mingil põhjusel, kui tahad lihtsalt tagasi toodete, palun võtke meiega ühendust 7 päeva jooksul pärast kättesaamist.Klientidele on vaja ainult hoida toodet selle algne seisukorras ja maksta tagasi merevedude kulusid.Tagastame raha kogu summa pärast tagastatud toode.

Maksame pärast saame tagasi kirjete hea kvaliteediga.Palun võtke meiega ühendust naasid ühtki toodet.Pange tähele: kliendi prahiraha ei tagastata ning tagastatud kauba kannab klient.Täname arvestades meile .

5. Firmast

Oleme alati pakkuda oma klientidele kõrgeima kvaliteediga toodete ja teenuste kvaliteet.Loodan, et teil kõigil on õnnelik shopping meie poe.Aitäh!

Sildid: ptfe ptfe leht, kummist plaat, fr4 leht, absorberist, Tihendid, teflon plaat.

  • Sertifitseerimine: ce, RoHS
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Mudeli Number: BH-220519A
  • Kirje Nimetus: Polü Tetra Fluoro Etüleen (PTFE)
  • Temperatuuri vahemik: -196 ℃ kuni 260 ℃
  • Toote Värv: Valge

Lisa Oma Kommentaar Nüüd