Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Kaasaskantav C igarette Kergem Juhul Kott Z ippo Tulemasinad Suitsetamine Aksessuaar Käsitöö Petrooleum, Õli, Tulemasinad, Talje Kott 7.5*11.5 cm

    (0) 0
(0 Arvustused)

€2.11 €1.58
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d37478

Bullet Punkte:

1、Kõrge kvaliteediga Materjal: Nahk Kergem korpus on valmistatud kõrge kvaliteediga nahk materjalist, mis on hästi valmistatud, vastupidav, sile ja on peen pindadele tekstuuri.

2、Unikaalne Disain: Petrooleum Kergem Väike Nahast Juhtum on unikaalne disain, mis võib olla aheldatud võtmel või rahakott koos metallist nupp.Ei ole vaja muretseda leidmine kergem.

3、Lihtne Kasutada: Kergemad Omanik Kergem Juhtum on lihtne kasutada, mida saab kaitsta teie kergem alates seljas ja kriimustada.Et ta saaks hoida oma kergem uue ilme kogu aeg.

4、Hämmastav Kingitus: Heledam Nahk, mis Veavad Kott võib olla hämmastav kingitus vanematele, meestele, boyfriends, sõbrad ja ennast uusaasta, Sünnipäevad, tähtpäevad jne.

5、Awesome Service: Teie rahulolu on meile väga tähtis.Palun võtke meiega ühendust, kui on küsimusi või probleeme.Me pakume täiuslik lahendus ja kõik probleemid saavad lahendatud 24 tunni jooksul.

Kirjeldus:

Nahast Kergem korpus on valmistatud kõrge kvaliteediga nahk materjalist, mis võib tõhusalt ära hoida kergemad alates seljas ja kriimustada.See on praktiline kingitus vanematele, meestele, boyfriends, sõbrad ja ennast.

Kirjeldus:

Materjal: Nahk

Suurus: 7.5*11.5 cm/2.95*4.53 aastal

Kaal: 13g

Pakkeleht: Kergem ladustamise kott*1 (kergemad, ei kuulu komplekti)

Teade:

Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage kõrvalekalle 1-3cm

Erinevad ekraanid ja valgustus mõju, värvi, mis värvi partii nahk võib olla veidi erinev pilt.

Sildid: kaas cowhide nahk, titanium case, kergem kabuur, lilo ja stitch kergem, zippo tulemasina.

  • Tüüp: Tasku, Multi Vahendid
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd