Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Uus 50tk Pool Konfetit Trukid Pulm Sünnipäevaks Lille Mini Ring Konfetit Soolise Paljastada Isiku Kaunistamise Tarvikud

    (0) 0
(0 Arvustused)

€12.23 €8.19
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d373977

79798 kuum

Naljakas kids mänguasi:Lisab täiuslik lõbus element pooled bangs plahvatav konfetit õhus, ideaalne laste sünnipäevad, pühad, lõpetamiste ja barbeques.

Ohutu:Ohutu lastele, seal ei ole lõhkeained, või tuleohtlike ühendid, mis võivad kahjustada teie lapsele.Mänguasja aktiveerub kevadel mehhanism, mis on palju ohutum kui live ilutulestik.Valik eredavärvilised konfetid, kindlasti elavdada oma pool stseeni, koos püsivate orgaaniliste saasteainete kohta awesomely lahe konfetit üllatusi.

KÕIK OMA ÜRITUSED: Kui toredusega ja värv on kutsunud, need konfetit trukid lisada iseloomu pidulikud.Kasuta neid nagu baby shower konfetit trukid, pulmad konfetit kanderaketid, või isik, trukid sünnipäevade, uusaasta, lõpetamise ja soolise paljastada isikutele.

LÕBUS POOL SOOSIB: Täida need goodie kotid lahedam kohtleb.Mis iganes teema, need konfetit trukid segu ilusti.Nad on ka suur luues pool decor, mis paistab eemalt.

Sildid: jõulud popper, pool decor, konfetit popper paber, pulm teenetemärgi, pool popper.

  • Komplekt Tüüp: Jah
  • Sündmus: Pulmad & Kaasamine, Ristimine & Ristimine, St Patricku Päev, Grand Sündmus, Pensionile jäämine, Sugu Avaldada, Sünnipäev, Maja Liigub, Laste Päev, April Fool ' s Day, Tagasi Kooli, Hiina Uus Aasta, Maa Päeva, Isadepäev, Tänuga, Pidu, Jõulud, Sõbrapäev, Pulmad, Halloween, Lihavõtted, Uus Aasta, Lõpetamist, Aastapäev, Emadepäev
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Toote Klassifikatsioon: KONFETIT
  • Tüüp Hulgimüük: NO
  • Mudeli Number: 2NBB68A
  • Materjal: Kudede Paberist ja Plastist

Lisa Oma Kommentaar Nüüd