Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

150g Kõik Metallist poola Koor 2022 Uus Metal Cleaning Paste Metallist poola Cleaner Puhastus Vahendid, Roostevaba Teras, Messing Tina Allo

    (0) 0
(0 Arvustused)

€6.97 €4.88
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d373206

Bullet Punkte:

1、Läikiv Mõju: Kõik Metallist poola Koor Rooste Eemaldaja puhastab lihtsalt ja tõhusalt.Metalli Poleerimis Pasta, Puhastus Kreem teeb kõvasti kogunenud õli ja mustuse enam probleem.

2、Lihtne Eemaldamine: See Kõik Metallist poola Koor Rooste Eemaldaja eemaldab korrosiooni, plekkide ja rooste on lihtne ja ohutu viis.Metalli Poleerimis Pasta, Puhastus Kreem jätab nähtamatu kaitsva kattega, et tagada kestev sära kahjustamata metalli pindade!

3、Vahetu Nähtavaid Tulemusi: Kõik Metallist poola Koor Rooste Eemaldaja vaid paar minutit, saab vaadata väikest pleekinud punkt minna matt oksüdeeritud metallist täiuslik peegel viimistlus, ja sa armastad seda Metalli Poleerimis Pasta, Puhastus Kreem.

4、Mitte-abrasiivne: Meie Kõik Metallist poola Koor Rooste Eemaldaja on mitte-abrasiivne, täiesti ohutu ja ei kahjusta mistahes metall tooted.Saate kasutada seda usaldust.

5、Mitmeid Rakendusi: Kõik Metallist poola Koor Rooste Eemaldaja toodab rikas, helge sära tahes katmata metalli pindadele.Metalli Poleerimis Pasta, Puhastus Kreem eemaldab ka mustust ja plekke keraamika ja klaas.

Kirjeldus:

Metallist poleerimispastat saab eemaldada roostevaba teras, rooste, põletada märke, kollane skaala, jne.See on hea detergency ja teeb oma potid ja pannid näevad välja täiesti uus!

Metalli Poleerimine Koor annab oma metallist ja roostevabast terasest nõud koos kauakestev läikiv lakk, pikaajaline kaitse ja rooste kaitse.

Kirjeldus:

Nimi: Metalli Poleerimis Pasta/Metalli Poleerimine Koor

Kaal: umbes 150g

Funktsioon: kõrvaldab Tõhusalt pindadelt sõrmejäljed, plekke, rasva, rooste, triibud ja jääkide kogunemist

Kasutamine: puhastamiseks roostevabast terasest, külmikud, mikrolaineahjud, ahjud, ahjud, grillid, valamud, valik kardinaid jne.

Pakendi Nimekiri:

1* Metalli Poleerimine Koor

Märkus:

Suurus pildil on käsitsi mõõtmine, seal on väike viga, palun vaadake tegelikust tootest.

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Sildid: roostevabast terasest poola, liitmikud, Koor, metallist poola.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Spetsifikatsioon/Tükk: muud
  • Punkt Vorm: GEEL

Lisa Oma Kommentaar Nüüd