Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Roostevabast Terasest Kook Koor Kaunistus Relv Seab Küpsise Tegemise Masin, Pihustid Hallituse Saia Süstal Ekstruuderis Köök, Küpsetamine, Tööriistad

    (0) 0
(0 Arvustused)

€16.53 €11.40
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d372900

Kirjeldus:

Turvaline ja vastupidav: Kui biskviit vajutage relv komplekt on valmistatud roostevabast terasest käepide, alumiinium korpusega, biskviit plaat, PP otsik, vastupidav ja ohutu.See on varustatud ka 20 vahetatavad biskviit plaate ja 4 düüsid.

Lihtsalt täida ja vajutage: pane tainas arvesse biskviit vajutage relv, kate plaadile ja keerake mutter, jõudu, õhu -, ja seejärel vajutage biskviit.Saate hõlpsasti reguleerida suurust küpsised, keerates nuppu. 35~40 õhuke küpsised või 20~25 paks küpsised võivad olla tehtud ühe korraga. 20 dekoratiivsed mall kettad ja 4 dekoratiivsed pihustid on lihtne lüliti, mis võimaldab teil luua palju erinevaid küpsiseid stiile, isegi omatehtud kirikud!

Mugav puhastamine: Meie spritz biskviit vajutades relv võtab eemaldatav struktuuri, iga osa on eemaldatav, lihtne laadida, lossida ja puhas, ning seda saab uuesti kasutada.Otsik ja malli saab puhastada nõudepesumasin, mis on väga sobilik algajatele ja ekspertidele.Nii, et saate nautida tegemisel.

Ökonoomne ja praktiline: klassikaline, vastupidav ja lihtne kasutada biskviit ajakirjandus on väärt rohkem kui see väärt on.Saate hõlpsasti teha erinevaid loomingulisi küpsiseid kodus, ja saab ka kaunistada või koogid.See on hea abimees oma küpsetamine.Need dekoratiivne kuju plaadid ja dekoratiivsed pihustid annavad sulle omatehtud küpsised, mis näevad välja, nagu nad olid ostnud poest.

Täiuslik pere kingitus: küpsised valmistatud külm relvad on mitte ainult Jõulud kingitused, aga ka häid kingitusi, sünnipäevad, pulmad, Thanksgiving, emadepäeva ja muude pühade ajal.

Materjal: alumiinium, ABS-plastist

Mõõdud: 22 * 13CM

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Tüüp: Küpsis Vahendid
  • Materjal: Plast, Alumiinium, ABS plastikust
  • Küpsis Tööriistad Tüüp: Küpsis Pressid & Jäätumine Komplekti
  • Funktsioon: Öko-Sõbralik

Lisa Oma Kommentaar Nüüd