Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3

Siebmeister 5000 4in1 Aed Sõela 4 Vahetatav Sõel Lisab 3/6/9/12mm Kasvav Tundlikud Noored Taimed Või Loomise Eest

    (0) 0
(0 Arvustused)

€75.13
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d371720

Kirjeldus:

*100% täiesti uus ja kvaliteetne

*Tasuta oma maa garanteeritud tüütu prügi jaoks kasvav tundlikud noored taimed või luua puuviljad, marjad, herb ja köögivilja aedades.4 vahetatavat sõela lisab pakkuda teile kõige rohkem paindlikkust optimaalne võrgusilma suurus 3,6,9,12 mm.

*Säästa aega ja väga usaldusväärselt filter juured orashein, jahvatatud rohu-ja muud umbrohtu oma komposti ette.Meie lihtne quick-click süsteem võimaldab teil kergesti muuta sõelu eriti kindel ootele ja pakub kuni 5l parimatest mulla kohta sõela üksus.

*Tänu oma ümmarguse kuju, mille läbimõõt on 30 cm ja raami kõrgus on 7,5 cm, sõela peitub eriti mugavalt käes, ümardatud servadega üksikasjalikult tee on väga turvaline, isegi ilma aiatöökindad.

*Rooste-kaitstud terasest teeb sõela eriti vastupidav ja väga tugev, nii et saate kergesti unustada väljaspool.5 in 1 komplekt säästab ruumi aias shed, kui kuhjata kokku.

Tehnilised andmed:

Materjal: Roostevaba teras

Värv: nagu näha

Läbimõõt:30 cm

Maksimumtemperatuur:7.5 cm kõrge

313 g (kui kasutada koos kurn paigalda)

Võrgusilma suurus:

1 x 3 mm

1 x 6 mm

1 x 9 mm

1 x 12 mm

Toote sisu:

1 x sõela raam

4 x sõela võre

Vihje sisestamine sõelu:

Meie sõelu on kergelt kaarduv, et saavutada parem tulemus, seda arch tuleb asetada allapoole paigaldamisel.Seejärel sõela vajutatakse soonde ettenähtud seda valguse rõhk.Välisservad risti toetab saab kasutada sättumuse ja rõhu punktide eest lihtsus.

Märkus:

1. Tegelik värv punkt võib veidi erineda pilte näidanud veebilehel põhjustatud paljudest teguritest, nagu heledus monitori ja valguse heledust.

2. Palun lubage väike manual mõõtmise hälve andmeid.

  • Brändi Nimi: doxa
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd