Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

HOT MÜÜK Halloween Metallist Nõid Aias Muru Seksikas Nõid Märk Halloween Metallist Nõid Õue Aed Decor Kodu Kaunistamise Tarvikud

    (5) 5
(5 Arvustused)

€19.20 €9.41
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d371373

Bullet Punkte:

1、Uuenduslik Disain: See halloween metallist nõid õue märk on hoolikalt disainitud ja koostatud meie in-house kunstnik, uudne ja ainulaadne välimus.Tüüpiline nõid kuju, peen kontuur ja rikas värvid jätavad sügava mulje möödujad!

2、Halloween Pool Tarvikud: See nõid kaunistamiseks on praegu kõige populaarsem Halloween teenetemärgi käsitöö turul.Kõrvitsa-kujuline ese valduses nõid on rohkem kooskõlas Halloween teema.See võib tekitada jube ja salapärane atmosfäär kõik Halloween sündmused, kummitab maja isikutele ja muude teemastatud ocns.

3、Täiuslik Viimistlus: metallist nõid showerproof muru kaalul on dekoratiivne funktsioon, ja pilt on elav ja tõetruu.Võite panna oma tähelepanu selle kaunistamiseks, et luua rohkem ilus visuaalne tunne ja õhkkond aed.Tee oma kodu, mis on täis elujõudu, teeb elu huvitavamaks ja rafineeritud.

4、kvaliteetseid Materjale: See õues muru aias nõid kaalul märk kaunistamiseks kasutab kõrge kvaliteediga metallvõrk rauast materjalid, tsingitud raud plaadid, showerproof, ilmastikukindel ja roostevaba.Galvaanilise protsessi, graveerimine, hoolikas töö, vastupidavad, tasuv, mis on väga väärt kaunistamiseks!

5、mitmeotstarbeline Decor: Meie Halloween witch kodu aia kaunistamiseks on lihtne kasutada, lihtsalt paigalda raua istme alt ja vajutage see maasse.See ei ole mitte ainult väga sobib Halloween ja väljas aia kaunistamiseks, kuid võib kasutada ka erinevate kogunemised, peod ja muud tegevused.Samal ajal, see on ka parim valik, kui Halloween kingitus.

Omadused:

1. See Halloween metallist nõid aed märk on hoolikalt disainitud ja koostatud meie in-house artiste, uudne ja ainulaadne välimus.Tüüpiline nõid kuju, peen kontuur ja rikas värvid jätavad sügava mulje möödujad!

2. Metallist materjalide, korduvkasutatavad -, vee-ja ilmastikukindlust, sobib kasutamiseks välistingimustes.Veenduge, et teil on võimalik kasutada neid isegi siis, kui see on sajab lund ja sajab, ilma et muretsema.

3. Sobib siseõuede, backyards, muru, aiad, teed, kõnniteed ja muud kohad.See kindlasti tõmbab kõigi tähelepanu.

4. See võib meelitada teie naabrid või keegi möödaminnes.See on suur Halloween kaunistamiseks.

5. Suured kingitused: Need Halloween doorplates näita oma kõige soojem tere tulemast oma pere, sõbrad ja naabrid, ja on parim uuenduslik kingitus oma pere ja sõpradega.

Kirjeldus :

Nimi: Halloween Witch Teenetemärgi

Suurus:

A: umbes 30*17.8 cm/11.81*7.01 aastal

B: umbes 39*21.5 cm/15.35*8.46 aastal

Materjal: metall

Pakkeleht:

Halloween Witch Teenetemärgi *1

Märkused :

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Sildid: home decor n aed, sall hoovis, au juhul nõid, aed decor pu lind, meremiili metallist kunst, gome aia kaunistamiseks, nõid aed panused, tarvikud linna aed, metallist vardad aed, lihavõtted ornament aed.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Teema: Loomade
  • Mudeli Number: Halloween Metallist Nõid Decor Aias Muru Seksikas Nõid Märk
  • Materjal: muud
image

Anonymous

5
2022-09-19

“Toode on kirjeldatud reklaami, see on metallist ja on hästi viimistletud, ole ettevaatlik, sest ka kastis, tulevad kaks tükki panna see otse Maa peal. Ja te saate viska see kast ilma märkamata. Ma panin tükid foto küünte Maa. Ma annan 10 müüjale nende kiire kohaletoimetamine ja vein kõik väga hästi pakitud, soovitan, toode väga hästi viimistletud ja metallist.”

image

Anonymous

5
2022-09-07

“Ilus Nõid”

image

Anonymous

5
2022-08-31

“Väga lahe Halloween nõid, väga hea töö, soovitada, olen õnnelik”

image

Anonymous

5
2022-08-04

“Suurepärane, hästi pakitud, saabus niquel”

image

Anonymous

5
2022-08-26

“VÄGA ILUS”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd