Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Ühekordselt Gold Glitter Eelroa Taldrikud-7.5 tolline Kuld Plastikust Plaadid Premium Plastikust Salat/Magustoit Plaadid Pulm &Pooled

    (1) 5
(1 Arvustused)

€25.50 €19.64
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d366673

Mood, disain: kuld plastikust plaadid on tavaliselt läbipaistev kuld särab täis, nad näevad välja väga high-end ja elegantne, on täiuslik oma pulmad, sünnipäevade.Meie gold plaadid võiks lisada palju nobleness ja mood oma külaliste vastuvõtud ja gold glitter plaadid disaini võib muuta oma lepinguosalised arvesse glamuurne ettevõtmine.

OHUTULT JA SEGADUS-TASUTA: Meie plastikust magustoit plaadid on täiesti koosneb 100% toidu-klassi tooraine, mitte-mürgine ja BPA-vaba,saate neid kasutada magustoitude ilma muretsege isikutele.Ja puhastamine pärast suurt sööki ei ole probleem , sa ei saa lihtsalt visata partei plastikust plaadid prügikasti,või puhastada neid lihtsalt edasi kasutada.

Kvaliteetne Ja Odav:Need ühekordsed eelroa taldrikud on tehtud hea vastupidavat plastikust, mis on vastupidav ja ei murduvad kergesti.Samal ajal, müügihind magustoit plaadid on mõõdukas, paljud tarbijad saaksid neid endale lubada, ning väärt ostmist.

IDEAALNE:gold glitter eelroa taldrikud saab kasutada suurepäraselt gold glitter õhtusöök plaadid, meie kauplustes, nad on väga sobiv pulmad, peod, sünnipäevad, lõpuaktused, ja mis tahes ametlik korda oma üllas ja elegantne välimus.

Iga pakk sisaldab 20pcs/40pcs/60pcs

Mõõdud:Dia.7.5 tolline(19cm)/10.25 inc(26cm)

Sildid: 53 plastikust led, ühekordselt tartlets, küünte aksessuaarid plastikust, tarvikud ennustaja, vastupidavamad ühekordsed taldrikud, jõulud sall kasutatav, bohemia õhtusöök plaadid, määratlemata püksid, emgrand numbrimärgid, kasutatava faili plastikust.

  • Brändi Nimi: leezujun
  • Materjal: Plast
  • Päritolu: Mandri-Hiina
image

Anonymous

5
2022-09-01

“Ma olen väga rahul oma plaadid. Ma ei ostnud neid minu pulm. Siiski, ma arvan, et nad on natuke vähem glittery kui need, mis on foto, mis on kahetsusväärne. Kuid nad on ikka väga kena. ”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd