Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

2tk Mini Laptop Stand Desktop Omanik Universaalne Sülearvuti Jalad Omanik Kaasaskantav Mini Nähtamatu Sülearvuti Seisab Sülearvuti, Tahvelarvuti

    (0) 0
(0 Arvustused)

€7.26 €3.63
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d3658

Kirjeldused:

1. Valmistatud kõrge-kvaliteet tsingi sulam, mis on tugev ja vastupidav piisavalt toetada kaalu oma sülearvuti ja käsitsi klaviatuur.

2. Saab täielikult murtud, ja see on nähtamatu mõju ja ei võta oma ruumi, kui volditud.

3. Väikesed, mistõttu on ideaalne veavad ja ärireisid.

4. Ergonoomiline disain muudab lihtne vaadata ja tüüp ja tõhusalt kaitseb teie kaela ja õla samal ajal kirjutades pidevalt.

5. See on hea jahutuse funktsioon, hoides sülearvuti töötab madalamal temperatuuril, ilma blokeerimine jahutus.

Tehnilised andmed:

Nimi: Kaasaskantav Mini Sülearvuti Ärkaja

Kaal: 75g

Materjal: Tsingi Sulam

Toote Nimekirjad:

2*Kaasaskantav Mini Sülearvuti Ärkaja

Vaata rohkem toote detailid

1.Kvaliteetne Tsingi Sulam Materjal: Valmistatud kõrge-kvaliteet tsingi sulam, Sülearvuti Mini alus on tugev, vastupidav, rooste-tõend, mitte lihtne moonutada.Nii et seda võib kasutada pikka aega.

2.Mugav kaasas Kanda: saate teha Mini Sülearvuti Seista Laua koos teiega, kui teil on äri, sest see on varustatud kokkupandav disain, mistõttu on nähtamatu mõju ja ei võta oma ruumi.

3.Vabalt Reguleerida Kõrgus: Kaasaskantav Mini Sülearvuti Ärkaja saab kergesti tõsta oma laptop kõrgus hangi kõige mugavam vaatenurk ja tõhusalt kaitsta oma kaela ja õla samal ajal kirjutades pidevalt.

4.Hea Jahutuse Funktsioon: Kaasaskantav Klaviatuuri Ärkaja saab hoida sülearvuti töötab madalamal temperatuuril, ilma blokeerimine jahutus.Ja hoida sülearvuti ülekuumenemist otse lauale.

5.Mitmeid Rakendusi: Mini Sülearvuti Seista Laual on mitmeid funktsioone ja seda saab kasutada kõik suurused ja mudelid arvuteid, sealhulgas ka sülearvuteid, sülearvutite, tahvelarvutite ja PC.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal: Plast
  • Pakett: No
  • Funktsioon: laadija

Lisa Oma Kommentaar Nüüd