Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Jõulud Ala Vaibad, Vann, Matid Vannituba Jõulud Jõuluvana Põhjapõdrad Köök Vaibad Sobib Kööki, Vann, Põranda-Ukseline

    (0) 0
(0 Arvustused)

€5.58 €2.51
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d365642

Kirjeldus:

Kõrge kvaliteediga materjalidest valmistatud jäme linane ja kumm on pehme ja mugav.Häid Jõule põranda matt on parim kaunistamiseks oma kodu, sobib sulle, seiske mugavalt.

Mittelibiseva jalamatt, mis võib libisemine või kukkumine), on väga sobiv kodu köök.Märkus: Palun hoidke alt matt kuiv parem anti-skid mõju.

Seda on lihtne puhastada.Saate säästa aega ja energiat, kasutades tavaline kodumasinate koristajad või puhastus-mustuse ja tolmu.

Omadused:

Materjal: polüester

Suurus: 40 * 60cm/15.74 * 23.62 aastal

Toodete Nimekiri:

Santa Claus matt * 1

Vaata rohkem toote detailid

1.Sõbralik Materjal: Santa põranda matt, mis on sõbralik nii, et põranda ja ainus, on valmistatud pehmest ja kulumiskindel polüester, ja selle omadused ei muutu, kui seda kasutatakse pika aja jooksul.

2.Lihtne Liigutada: Santa vaibad on paindlik kohtades.Võite panna neid paljudes kohtades.Nad on kerged, kantavad ja mitte tülikas.Nad on kõige kasulikum vannitoad ja köögid.

3.Jõulud Stiilis: See ilus Jõulud ala vaip on täis Jõulud stiile.Te saate seda kasutada teretulnud igaüks oma koju, ja tee oma kodu atraktiivsemaks.

4.Laialdaselt Kasutatakse: Meie play köök vaip annab hea sisse-ja väljapääsu teenuseid, ja seda saab kasutada ka padi tee tabelid, väike tabelid, või põranda padjad.

5.Unikaalne Kingitus: Meie Jõulud vann matid on unikaalne kingitusi külastada sõprade kodudes, peegeldades oma unikaalne kavatsustest.Puhas sõpradele meeldib see põranda matt.

  • Materjal: Puuvill
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd