Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Halloween Decor Täispuhutav Kõrvits Trummel Vee Üleujutus Kõrvits Trummel Eco-sõbralik Paksenenud Pvc Õue Muru Aias Decors

    (0) 0
(0 Arvustused)

€34.93 €25.15
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d359690

Omadused:

1. Unikaalne Disain: Meie täispuhutav kolme kõrvits vaiad on unikaalselt kavandatud ja ilus välimus, sobib sise-ja välistingimustes kaunistused Halloween.Saab kasutada erinevaid stsenaariume, nagu aed, terrass või isik, täiuslik oma öiseid ekraan.

2. Hea Tihendus: Valmistatud keskkonnasõbralik, PVC, see armas kõrvits on vastupidav ja praktiline.Kriimustuskindel ja pikk kasutusiga.Pärast inflatsiooni, kortsud on väga väike, ja saate käsitsi häälestada, et väikesed kortsud teha neid õrna ja täielik.

3. Täispuhutavad Mänguasjad: Selline eriline trummel ainulaadne disain, iga laps armastab seda, sest see on lõbus trummel, ükskõik kui mitu korda nad panna seda, nad ei saa seista kiiresti.See on ju täispuhutav mänguasi, ilma LED-tuled, nii et see on ohutum lastele mängida.

4. Pidulik Decor: Erinevad Halloween täispuhutav kaunistused, see üks on trumlis.Ükskõik kui palju sa lükake see Halloween pumpkin klaas, see on alati põrgatama tagasi suur naeratus.

5. Sobib: suurus see kõrvits on 135x65 cm, väga armas ja atraktiivne nii lastele kui ka täiskasvanutele.Ideaalne sünnipäeva pidustused, paraadid, halloween, maskeraad isikud, karnevalid ja rohkem.

Kirjeldus:

Nimi: Kõrvits Trummel

Materjal: paksenenud keskkonnakaitse PVC

Paksus: umbes 0,25 mm

Kõrgus pärast inflatsiooni: umbes 135cm/53.14 tolli

Stiil: vee sissepritse trummel

Funktsioon: puhkus pool tarvikud, puhkus kaunistused tarvikud

Kirjeldus: Vesi bag laiendada, topelt-ringi die line, et vältida vee lekkimist, keskkonnasõbralik paksenenud PVC, lihtne puhastada, tugev.

Märkus:

Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

Palun lubage 1-2cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

1 x Kõrvits Trummel

  • Mudeli Number: Kõrvits Trummel
  • Sündmus: Halloween
  • Brändi Nimi: VKTECH
  • CN: Guangdong
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Elektrooniline: NO
  • Materjal: muud

Lisa Oma Kommentaar Nüüd