Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Seksikas Naiste Rhinestone Tiss Kate Tiss Kleebised Läikiv Crystal Tiss Pirukate Isekleepuv Rinnahoidja Pad Rindade Kanda Tarvikud

    (3) 5
(3 Arvustused)

€17.66 €8.83
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d35255

Seksikas Naiste Rhinestone Tiss Kate Tiss Kleebised

DISAIN:Rhinestone Tiss Kaas võib kuju oma rinnad ja sind mare võluv.See on väga sobiv muusika festivalid, peod, kostüüm isikutele ja mujal.

MATERJAL: Rhinestone ja silikooni, tugev liim on tagaküljel saab teha see lihtne kleepida oma rinnal.Naha-sõbralik ja sile, ärge muretsege, kui te neid kasutada.

MÄRKUS: Kuna erinevates arvutites ekraani värve erinevalt, värv tegeliku objekti puhul võib pisut erineda eespool pildid, aitäh mõistmise.

ETTEVÕTTE PROFIIL

Yiwu Luoci Clothing Co., Ltd.On Originaalne Disain Tehases, Mis Integreerib Teadus-Ja Arendustegevuse, Hüdroisolatsiooni,Tootmine, Müük Ja Teenindus.Selle Peamine Organ, Kett -, Moe-Metal Riided, Metall, Aluspesu, Sexy Bikini -, Moe-Sokid -, Moe-Tarvikud Ja Lisaseadmed On Juhtiv Populaarne Tarvikud, Riided, Kotid, Jalatsid Ja Peakatted Ja Rohkem.

Meie Firma On Esimene Kodumaine Ettevõte, Mis On Spetsialiseerunud Tootmise Keha Ketid, Rikas Tooted,Täielik Sordid, Ja Pideva Innovatsiooni, Eriti Galvaanilise Ja Värvi Säilitamine Kuni 4-5 Aastat (saab Kanda Merevees).Valige.Kõik Tooted On Keskkonnasõbralikud, Rangelt Kontrollitud Vastavalt Rahvusvahelistele Standarditele, Ja Saab Läbida Professionaalseid Kontrolli Nagu Sgs Euroopas Ja Ameerikas.Ettevõtte Disaini Tagamise Võime On Tugev, Ja Valim Valimisse Võivad kuuluda nii Kiiresti Kui 10 Minutit Tingimusel, Täielik Materjale.Nii Kaua, Kui Külaline Annab Disain Pildid, Visandid, Tekst, Või Isegi Lihtsalt Idee, Nad Võivad Disaini Stiilis, Et Külaline Tahab.Ettevõte Küljes Disaini Mõiste "praktiline Ja Funktsionaalne Ehted" On Ka Ainus Firma, Mis Saab Tõeliselt Rakendada Seda Kontseptsiooni.Aastal "binwang Cup" Hiina Hea Disain Konkurentsi,Meie teod Võitis Teise koha, Mis On Ka Kinnitus Meie Disain Klientidele Kodu-Ja Välismaal.

Praegu on Ettevõtte Tooted On Peamiselt Kohandatud Ja Kohapeal.Kõik Stiilid Saab Kohandada, Ja Kohandamine Aeg On 7-20 Päeva, Pakkudes Klientidele Kõrge kvaliteediga Toode Lahendusi Madala Pak Kohandamine Maht.Ja Mõned Tooted On Saadaval Laos, Et Rahuldada Klientide Nõudlust Test Tellimuste, Proovid Ja Väikestes Kogustes.Meie Ettevõte On Hea Koostöö Suhted Klientidega Nagu Wal-mart, Forever21, Zara, Ella.Lisaks On 2017. Muru Muusika Festival, Mitmeid Tooteid Meie Firma Peaks Olema Populaarne Kuulsused Ja Lükkas Sisse Plahvatuste!

Sildid: Nippel Kate Tiss Kleebised, niples kate, nippple kate, pearl rinnahoidja, nippel kleebised, pirukate burleski.

  • Värv Stiil: Looduslik Värv
  • Materjal: Silikoon
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Intimates Tarvikud Tüüp: Rindade Kroonlehed
  • Seksuaalse Alatooniga: No
  • CN: Zhejiang
  • Mudeli Number: NPD0042
  • Toote Tüüp: Intimates Tarvikud
  • Sugu: NAISED
  • Brändi Nimi: ccbodily
image

Anonymous

5
2023-01-02

“Väga ilus on tõesti väärt oma hinda”

image

Anonymous

5
2022-09-14

“Kiire kohaletoimetamine ja punkt kirjeldatud. Aitäh. ”

image

Anonymous

5
2022-09-29

“Väga hea kvaliteet”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd