Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

BB Pöörlevad kammlõikur võimaldab saada siledaid Kuusnurk Lõikamine Pea Kuuskant Poldid Pistikupesa Kruvi Kuue Haruga Ruudu Tööriist Fastener 16mm 8mm HSS

    (2) 5
(2 Arvustused)

€55.67 €38.97
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d35138

BB Kuusnurk Pöörlevad kammlõikur võimaldab saada siledaid

Kammlõike-tool on lihtne lõikamine vahend, mida saab jagada regulaarne või ebaregulaarne hulknurga kohta avauste või läbi aukude, teravate servade või servade faasimiseks, lisaks standard kuusnurkne ja kandilised augud, nad võivad kasutada ka sooned, tähed või muud spetsiaalsed kujundid.

Sobib üldise treipingid, CNC automaat-treipingid, põhjaliku töötlemise seadmed, puurimise masinad ja seadmed erifunktsioone.See sobib ka mulgustamiseks erinevate standardne või spetsiaalne sise-ja välispoliitika augud.

Materjal

①HSS Co-M35

②HSS-pulbermetallurgia kiire teras

③Tungsten Karbiid

*Mõned suurused peavad olema kohandatud umbes nädal

1/16"=1.62 , 1/8"=3.26 , 3/8"=9.6

Puurava

Tavaline puurimine kuusnurkne auk tuleb veidi suurem kui optimaalne suurus kahe etapi lennuk, mille auk on broached.

Hex S=6~10mm, lubatud hälve +0.06~+0,12 mm

Üldiselt, soovitame sügavus puur on 1.3 ja 1.5 korda sügavus kammlõikur võimaldab saada siledaid auk.

Pöörlemise kiirus

Põhimõte BB pöörlevad kammlõikur võimaldab saada siledaid lubab seda kohaldada kõrge pöörleva kiirus, alates 600 kuni 2000 p/min minutit, sest pöörete ei mõjuta lõikamise kiirus.Aga väga suurel kiirusel, kui töötlemine algab, punch on hõõruda detaili, kuni kiirus on sünkroniseeritud.Nii, see on väga lihtne vananeb mulgustamiseks nuga enne, kui kasutate väikest mulgustamiseks nuga sageli.Selleks, et seda vältida nähtus, see võtab 500 r/min minutit alguses ja sööt on 0. 1mm/pööra, kui punch siseneb töökorras olekus, suurendada pöörlemiskiirus.

Sööt

Valik on sööt, mis põhineb omadused materjali.Keskmise süsinikusisaldusega teras, kui masin on piisavalt tõukejõudu, soovitame etteandekiirus iga sööt on 0.03~0.06 mm.Vask ja alumiinium materjalid, kaks või isegi kolm korda sööda kogus võib olla kasutatud.Töötlemisel suur telje suurus ja hard-to-katkesta lõng, sööda määra tuleb vähendada 0.01 mm.

Läbi Augu ja pime auk

Üldiselt, ei ole vaja kaaluda probleem kiibi eemaldamine, kui see läbib auk, nii kaua, kui sügavust on märkida, ja punch on piisavalt pikk, et saab kohandada.

Pärast pime auk on reserveeritud piisavalt põhjalik, kuusnurkne auk peaks olema löödud.Pärast kuusnurkne auk on valmis, sisemine auk tuleb puurida koos drill bit eelmise baasi auk tühjaks jäänud praht.Pane tähele, et drill bit peaks olema vähemalt 0,1 mm või väiksem kui pool kuusnurk, ja see ei puuduta siseseina kuusnurk, kui puurimine kiipe.

BB Pöörlevad kammlõikur võimaldab saada siledaid Omanik

TERE tulemast BB ametlik pood.

-Me oleme professionaalne tootja -, arendus ja tootmine mehaaniline vahendid.

-Me pakume erinevaid vahendeid teie jaoks .Võite järgib usa ja näha rohkem.

-Kui teil on vaba valik collocation, korja erinevaid spetsifikatsioone ja muid vahendeid meie poest te ostukorvi ning maksma neid koos.Saadame tooted, mida on korjatud paketina.

VEDU

-Meil on juba makstud 80% kohaletoimetamise kulusid .

-Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.Me laev tooted 3 tööpäeva jooksul.

-Kaubandus on piiriülene, ja Lennupostiga on odavaim posti, mis võtab kaua aega tarnimiseks.Kui teil on vaja objekti kiiresti ,valige palun Väljendada viisil.

-Kui sa ei ole saanud oma saadetise 60 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saada vastus, et sa nii kiiresti kui võimalik.

Loodame siiralt, et BB vahendid vastavad teie kõiki nõudeid.Palun nautida oma online shopping.

Sildid: hafei lobo tihendid, rootor-power tool teemant, roosa hss, pöörlevad metsaline tätoveering masin, jäär kammlõikur võimaldab saada siledaid naisi, jordaania kammlõikur võimaldab saada siledaid, määratlemata püksid, ds5 signaal lamp, suure kiirusega pöörlev, 8mm ruudukujulised litrid.

  • Brändi Nimi: BB
  • Materjal: Kiirlõiketerasest
  • Tüüp: Pöörlevad Kammlõikur Võimaldab Saada Siledaid
  • Kate: TiAIN
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Kogupikkus: 30mm
  • Läbimõõt: 16mm 8mm CT08 CT16
  • Mudeli Number: Kuusnurk
image

Anonymous

5
2022-08-14

“Tool näeb välja hea kvaliteediga. Isogna testida ainult see töötlus. Haigetele hetkel on väga hästi tehtud.”

image

Anonymous

5
2022-10-04

“Hea toode, aitäh. A+++”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd