Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

DIY käsitöö foto kohandatud vaha joonis loominguline sünnipäeva kingitus ystävänpäivä auto loksutades pea ornament

    (2.00) 4.50
(0 Arvustused)

€39.52 €20.94
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d349659

Shopping Märkused:

1. Palun suhtes füüsilist tööd, igaühel on lünk, visioon ja esteetika, suhelda tähelepanelikult, üksteist mõista ja luua meeldiv ostu kogemus teie jaoks!

2. Palun kindlasti teatada, tootmise nõuded, klienditeeninduse enne tootmist, ja kinnitada ja hoolikalt kontrollima, et vältida arusaamatusi

3. Käsitöö töötab ei saa olla täiuslik, nii et me saadame teile fotode kinnitamiseks pärast tootmise lõpetamist.Üldiselt, võtame eesmise fotod nagu standard.Võite küsida ka meile pakkuda pilte teiste nurkade jaoks jälgimine, custom soengud, riided ja näod.See on valitud fikseeritud stiile pakume ja seda ei saa muuta.Kui olete muutmise nõuded soengud ja riided, palun suhelda meiega kannatlikult, selleks, et saaksime aru oma kavatsustest, nii et tootjad võivad teenida teid paremini.Muudatusi tuleb kinni pidada.Kui tootmise nõuded on kinnitatud, fotosid muuta ei saa.Me aktiivselt koostööd nõudeid, mis on võimalik saavutada jooksul meie võimet.

Cartoon nukud kuuluvad isikliku kultuuri isikuandmete kohandamine.Peamiselt on nad rõhutada oma kordumatut isikupära.Neil on suur pea ja väikesed veekogud.Nad on armas ja huvitav.koht, saate suhelda meiega kui teil on küsimusi

Sildid: foto kohandatud vaha joonis, custom figuriin, kunstlik käsitöö figuriin, Ujuvad Maailmas, naise kingitus, kohandatud sünnipäeva kingitused.

  • On Nutikas Seade: NO
  • Materjal: Savi
  • Stiil: Kunstlik
  • Teema: Inimesed
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd