Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4

3TK Vikerkaar Aknas Päikesevarju Vikerkaar Kleebised Windows DIY Klaas Kleebised Koju Magamistuba Office Kaunistatud eraelu Puutumatuse Kaitse

    (0) 0
(0 Arvustused)

€5.02 €3.76
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d346002

Nimi: Rainbow Unicorn Prisma Kleebis

Kleebi meetodit: adsorptsiooni elektrostaatilist

Materjal: esi keskkonnakaitse PVC elektrostaatilise kile ja tagasi PET-off-tüüpi film

【Peen Välimus, Moodsad Kaunistused】: Vastuvõtmine unikaalne ebaregulaarsete kujunduse, see 3D aknas film vürtsi oma kodust elu, sest see loob maagiline vikerkaar visuaalne mõju, kui avatud päikesevalguse pärast paigaldamist, hea hinna ja asendada kulukas kardinad või rulood.

【Hoida Tugeva Päikesevalguse Välja, Kahjulike UV-Vähendamine】: Tänu valitud hea materjal/Varustatud hea materjal, klaas kile kaitseb nahka ja mööbel on püütud karm glare väljaspool lõigates läbi tugeva päikesevalguse tõhusalt ja hoiab ära 84% UVA kiirte ja 99% UV-b kiired.Palju rohkem pehme meeleolu on ehitatud üha filtreeritud loomulik valgus.

【Lihtne Paigaldada ja Eemaldada】: Vastu staatiline klammerduma, see on täiesti lihtne paigaldada akna kleebis Läikega, Puhas, ja Lame Klaas Pinnad, mis ei vaja mingit paks, keemiline liimi, mis ei kahjusta inimeste tervist.Mida rohkem, ei pea muretsema jättes kõik märgid klaasi akna kile on võimalik vaevata eemaldada ja uuesti kasutada palju kordi, ideaalne valik kodust elu.

Omadused:

【Tähtsamaid Asju Meeles pidada,】: Palun lahkesti teada, et tegelikult window film ise näitab, ei värvi, kuna see on läbipaistev.Aga see näitab, värvikas visuaalne mõju niipea, kui tabas päikesevalguse tänu oma eriline 3D laser disain.Palun pidage meeles, et spray rohkelt vett nii akna pinna ja klaas, kile tagasi paigaldamisel saavutada kindel kinnitus.

Paigaldus sammud: 1, pühi tolmu klaas puhas. 2, spray klaasi ühtlaselt tagaküljel vett, nii palju kui võimalik pihustada pisut vett, nii et saab rohkem tahke. 3, pisar tagasi kiled, kleebised klaasi.

Sildid: küüne kleepsud vikerkaar phoenix, vitraaži ukse klaas, kleebised arvutid windows, kleebis vitraaži van gogh, vikerkaar läikiv kleebis, määratlemata püksid, lamp tyffanowa vitraaži, vikerkaar raud kleebis, määratlemata cosplay, määratlemata kõrvarõngad komplekt.

  • Funktsioon: Dekoratiivsed
  • Tüüp: klaas filme
  • pinnatöötlus: Lucency
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal: PVC
  • Mudeli Number: A-4136546

Lisa Oma Kommentaar Nüüd