Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

3D-Printer DLP SLA Pühendatud Tarvikud Vaik Puhastus Vahend :Kindad,Vaik Spaatliga,Paber Vaik Filter,Spray Pudel,Vaik Pudel

    (0) 0
(0 Arvustused)

€7.78 €7.00
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d344497

3D-Printer DLP SLA pühendatud Tarvikud Vaik Puhastus Vahend :Kindad,Vaik Spaatliga,Paber Vaik Filter,Spray Pudel,Vaik Pudel

►【Pakendi Sisu】 saad 37 punkte kokku—20 tk Ühe-aja Mustad Kindad, 10 tükki 100 micron paberi filtrid, 1 tükk 250ml tühi vaik pudel,1 tükk 200ml Alkoholi spray pudel,1 tükk 250ml Plastikust mõõtekork,4 Töö Vaik Spaatliga(2 Musta ja 2 Kollast). ►【Üks-kord Must Kindad】 seda Kanda, kui sa puhastus Vaik Käibemaksu avoide touch vaik ja selgeks teha . ►【Vaik Spaatliga】 Kraapides maha ülejäänud vedel vaik materjali plaadi saab ka kergesti eemaldada caking.Sile ja kõva disain, ärge muretsege, see teeb haiget filmi. ►【Paberi Filtrid】 Aitavad teil filter lisanditest liigne vaik, et seda saab taaskasutada ideaalselt järgmine kord, ja välja printida täiuslik mudel teile. ►【Plastikust mõõtekork】, Kui seda kasutatakse koos lehter, filtreeritud vaik läheb mõõtekork alates lehter, nii et saate selgelt ja intuitiivselt teada, kui palju vaiku on jäänud.Järsku suu disain võimaldab valada vaiguga, mõõtekork arvesse vaik pudel, laskmata tilk. ►【Tühi Vaik Pudel】 Hoida filtreeritud vaik tume, et vältida tahkumise.Täiuslik ladustamiseks asukoha ilma saastavate kasutamata vaik. ►【Alkoholi Spray Pudel】 Ajal vaik käibemaksu puhastus ,Alkohol on väga oluline.Kasutades tila saab spray enam täpselt ja ühtlaselt kohas, teil on vaja puhastada.See võib ka salvestada alkoholi tarbimise puhastamise ajal täiesti。

1. Kui tellimuse maksumus on alla USD5, siis saadetakse see mida Digisild.ee saver shipping või tavalise posti teel (nr jälgimine teabega), kui pakett ei toimeta 70 päeva , me saata teile või tagasi sa .

2. Esemed saadetakse poolt ePacket, Hiina Posti Tähitud lennuposti, Digisild.ee strandard/premium shipping pärast seda, kui makse on tehtud.

3. Kui teil on erinõuded shipping, palun jätke teade, kui te tellida.

1. Kui toode tagastatakse meile turvakontrolli, me ei õnnestunud sõnumit edastada, kustutatakse see niipea kui võimalik.

2. Täies ulatuses tagasi pöörab, kui saadetis on kahjustatud või puudub transport.

3. Ostjad vastutavad tagasi laevandus tasu õige pakett.

Teie tagasiside on väga oluline meie poes samuti teiste klientide!

Meie eesmärgiks on pakkuda parimat teenindust ja toote meie klientidele,see teeb meie päev, kui jätad a 5 STAR TAGASISIDE meie toode!See on ka kasulik ka teistele klientidele.

Kui olete rahul meie toote või teenuse mis tahes viisil, saada palun sõnum või e-posti, meile vahetult enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Sest meil teeb kõik endast oleneva, 100% RAHULOLU!

K: ma olen edasimüüja, ma saan hulgi hind?

A: Kui te soovite osta suur kogus, siis on väga teretulnud meiega ühendust, me anname teile meie parim hind.

Q: Kuidas saada soodustust?

A: Positiivne tagasiside on suurepärane võimalus aidata teistel ostjatel teha oste.Klient, kes annab meile 5 Tähte positiivset tagasisidet saad $1-$2 allahindlus järgmise järjekorras.

Samm 1: Leave a 5 star tagasisidet oma viimase tellimuse ja tehke pilt.

Samm 2: Tee uus kord, ei maksa enne, kui me reguleerime hind

Samm 3: klienditeenindusse ja näita screenshot 5-tärni tagasisidet.Me reguleerida hind teile.

Step4: Makse.

Q: mis on teie ettevõtte poliitika defektse kauba?

A: Meie defektne määr on vähem kui 0,2% võrra.Kui seal on kõik defektsed kaubad tõttu tootmise vead, palun võtke meiega ühendust niipea kui võimalik.me püüame oma parima, et lahendada probleem, ja et sa rahul.

Q: Mida ma peaksin tegema, kui kaitse aeg on otsa lõppemas, kuid pakend on veel saatmata?

A: Kui teie objekt ei jõua jooksul kaitse kord, palun võtke meiega ühendust, me laiendada üleandmise kuupäev teile ja veenduge, et olete kauba kätte nii kiiresti kui võimalik.

MEIL ON VÄGA HEA MEEL, ET VASTATA TEIE KÕIKIDELE KÜSIMUSTELE IGAL AJAL!VÕTKE MEIEGA JULGESTI ÜHENDUST!

Sildid: 3d print trimmer, projektor sony lcd, vaik 3d printerite originaal, 3d-printer anicubik vaik, vaik vorm 3d, risne 3d-printer, osta vaik filter, ge 3d-printer, kaasaskantav printer vaik, spaatliga voraxa.

  • Brändi Nimi: unikaalne lahendus
  • Toote Tüüp: 3d printeri osad
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd