Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3

Saksa Suur Kommunistlik Carl Portree Marx Engels Lenini Stalini Büst Skulptuur Teenetemärgi Messing Asjaolu, Skulptuur Home Decor

    (1) 5
(1 Arvustused)

€46.75 €42.08
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d342784

Märkus: loodame, et see jõuab õigel ajal, kuid kuna see on rahvusvaheline tarne, tarneaeg on väga sõltus logistika firma ja kohalik ilm, tolli/ülesandeid, postmargid, loodan, et te mõistmist.

Väärtus faktuurarve:

Selleks et võimaldada teil saada neid kaup kiire ja maksta vähem maksu (kõik impordimaksu on ostjad responsility), oleme alati teha arve väiksem väärtus, nii et tollivormistus on palju lihtne ja st.

Kui sa ei taha teha arve väiksem väärtus, palun meile teatada, kui palju väärtust sa tahaksid näitas kohta arve, kui paned järjekorda.

Teenuse Garantii:

kui olete saanud vale, rikutud, defektne, või üksust ei ole kirjeldatud, palun võtke meiega ühendust osalise/täieliku tagastamise või asendamise kohta meie kulud.

meil on hea meel, et aidata teil toetuse või vahetada 5 päeva jooksul pärast toote kättesaamist tingimusel, et kõik originaal pakend ja tarvikud on originaal seisukorras.

kui soovite kauba tagastamine tagasi edasi lahendus, palun võtke meiega ühendust juba ette.ostjad vastutavad tagastamise postikulud mingil juhul.

Sildid: skulptuur messing, churchill rind, kuju, stalin.

  • Brändi Nimi: WU CHEN PIKK
  • Teema: MASKOTT
  • Kõrgus: 17cm/6.69 tolli
  • Piirkondliku Funktsioon: euroopa
  • Materjal: vask
  • Päritolu: Mandri-Hiina
image

Anonymous

5
2022-10-16

“Kiire kohaletoimetamine. Tundub kvaliteetne.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd