Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Auto Tõstmiseks Aknas Päikesevarju Lexus RX300 LS350 ES350H/ES300H GS350 Kohandatud Päikese Vari Auto Kardin Akna Suvel Kaitse

    (1) 5
(1 Arvustused)

€49.77 €41.81
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d33812

Auto Tõstmiseks Aknas Päikesevarju Lexus RX300 LS350 ES350H/ES300H GS350 Kohandatud Päikese Vari Auto Kardin Akna Suvel Kaitse *Kõik auto mudelid saab kohandada, palun jätke oma mudeli ostmisel. (Auto Mudel/Aasta) Nr mudeli märkus hakkab laev nagu pildil.Aitäh!

Omadused:

- Vähendada sees temperatuur auto.

- Automaatne Tõste-disain, ei mõjuta vaba liikumise aknas.

- Kaitsta oma beebi taga või külje akna päikese ja pimestavad, säilitades juhi nähtavust.

- Muudab teie auto palju enamat mõnus ja mugav olema suvekuudel.

- Autodele nahkistmed see võib takistada neid saada on soe ja põletamine, kui sa istuda nende kohta.See on paigaldatud & eemaldada kiirelt ja lihtsalt, et teie aknas.

Tehnilised andmed:

Materjal: Polüester

Komplekti kuulub:

Esi-Ja Tagumise Külje Akna Päikesevarjud

Märkused:

1. Manual mõõtmise, palun lubage 1 ~ 3mm viga,aitäh.

2. Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pildil.

Kui tellida, siis palun valige shipping viis ja tellimuse eest maksmisel, sealhulgas merevedude kulusid.Saadame üksused nii kiiresti kui võimalik.Me ei garanteeri kohaletoimetamist kõik rahvusvaheliste vedude erinevuste tõttu tolli kliiringu korda igas riigis eraldi, mis võivad mõjutada ajal saad paki.Palun pange tähele, et ostjad on vastutav kõigi täiendavate tolli teenustasu, maakleritasu kanalid, maksud ja tollimaksud impordile ühendusse teie riigis.Need täiendavad tasud võivad olla kogutud üleandmise ajal.Me ei hüvita laevandus tasu keelduda saadetiste.Laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud, ja ostjad vastutavad tolli.

Sildid: etsy auto päikese vari, päikesevarjud päikeseprillid, juhul 9t turvalisus, üpp kardin, fenti tooni, määratlemata püksid, mänguasi lexus rx300, päike mütsid tooni, akna päikesevarju corolla, carplay lexus es300h.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
image

Anonymous

5
2022-10-13

“Hea kvaliteet. Ei kurda. ”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd