Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3

Armas Armas 40CM Suurus Pink Panther topiste Palus Mänguasjad NICI Panther -, Plüüš-Mänguasi, topiste & Palus Lapse Lapsed Kingitus

    (0) 0
(0 Arvustused)

€6.13 €5.46
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d33693

Kvaliteet on esimese parimat teenust.kliendid kõik on meie sõbrad.Moedisain,100% Bränd Uus,kõrge kvaliteet!Materjal: PP Puuvill Värv: Roosa Suurus: 40 CM / 15.75" Palun pange tähele, et kerge värvi vahe peaks olema vastuvõetav tõttu tuli ja ekraan.Seal on 2-3% vahe vastavalt käsitsi mõõtmine.palun kontrollige mõõtmisega hoolikalt, enne kui ostate üksus. 1 toll = 2.54 cm Pakett Sisaldab: 1tk Märkus: Palun meelde tuletada, et tänu valgustus mõju, monitori heledust / kontrastsust jne, seal võiks olla mõned väikesed erinevused värvitooni pilte ja tegeliku punkt.Aga stiil on sama, mis pildil.

Umbes Makse: 1.Me aktsepteerime kõiki makse meetodeid, mis on loetletud poolt Digisild.ee. 2. Toodete kulud ei sh lõivud, protsess, Tollivormistus , pange tähele !Umbes, Et: Umbes Vedu: Puudub jälgimine teabega, kui tellimuse summa on vähem kui USA$5 Pakk saadetakse välja 2 päeva jooksul pärast tellimuse kinnitust

Tellimuse Summa

Jälgimise kohaletoomise info

Jälgimise Saidil

Nr

Nr

>US$5

Jah

w ww.17track.net

Ülemaailmne.cainiao.c o m 1. Palun veenduge, et teie merevedude aadress on õige ,siis me ei toeta vaadata läbi aadress . 2. Tasuta Kohaletoimetamine kõige riikide Tähitud lennuposti . 3. Kõik pakid saadetakse välja 3 tööpäeva jooksul pärast seda, kui olete tasuda selle eest .

Umbes Tagasiside:

1.Kõik meie tooted on 100% Originaal ja uus .Kui olete rahul meie toodete ja

teenuse palun jäta meid 5-tärni tagasisidet. 2.Kui teil on mõni probleem saamiseks meie toodete või teenuste kohta , võtke julgelt meiega ühendust enne lahkumist negatiivne või netural tagasisidet , me ei lahenda probleemi ka .Võtke meiega ühendust: 1.Meie töö aeg : 09:00 a.m. - 18:00 p.m. p.m. p.m. p.m. p.m. (GMT +8 ), esmaspäevast reedeni. 2.Palun võtke meiega ühendust läbi TradeManager.

Sildid: jõulud pink plush, püksid topis, panther pink pant, tiiger -, plüüš-mänguasi roosa, mänguasjad nici, roosa dior sokid, määratlemata püksid, roosa pantri palus võtmehoidjad, palus seelik 120cm, blakc panther mänguasjad.

  • Hoiatus: .
  • Kõrgus: 31cm-50cm
  • Täidis: PP Puuvill
  • Teema: Loomade & Laadi
  • CN: Guangdong
  • Sertifitseerimine: 3C
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Mudeli Number: FZ191
  • Soovitan Vanus: 12+y

Lisa Oma Kommentaar Nüüd