Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

LED fiiberoptiliste Piits Laetav Fiber Optiline Pixel Hele-kuni Piits Kerge Voolu ToyDance Pool Valgustus Näita Rave EDM Muusika, Valgus

    (0) 0
(0 Arvustused)

€31.97 €22.38
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d33495

1.360 Kraadi Pöörlev Ruumi Piits: Te saate 1 LED fiiberoptiliste piits väga reljeefne, must alumiinium sulamist käepide, umbes 6 jalga, mugav, mittelibiseva käepidemega plus anti-sügisel küljest trossi, nii et saate kiik asc juures on kõige Suurepärane juhitavus ja sujuvuse, sile ja piiranguteta tegutseda.

2. LED light display, kasutades 0,75 mm optiline fiiber, koos kõrge-heledus optilise kiu tugev LED toimega, lühikese optilise kiu tants piits on 220mm, pikim võib jõuda 1780mm, eri pikkusega võib vähendada topid, seal on aku mudelid ja aku mudeleid valida, et aku mudel on Koos 1200 mAh, suure mahutavusega, seda saab kasutada pidevalt 3-5 tundi, kui see on täielikult laetud, ja seda saab kasutada isegi pikka aega.See võib isegi laadida oma mobiiltelefoni, kui seda ei kasuta, ainult juhul, kui teil on vaja seda aeg-ajalt.Aku versioon Ruumi Piits ei sisalda patareid, ja teil on vaja valmistuda 3 AAA patareid ise.

3. 36 multi-color light režiimid: optilise kiu piits tantsu on ühte värvi pidev valgus, hüpata kalle, ühte värvi kiire flash, kiire hüpata flash, kiire langu flash, ühte värvi aeglane flash, hüpata, aeglane flash, järk-järgult, aeglane flash, puhkeolek, 36 liiki tuled tõhus, ühe-klahvi kiire üleminek

4. Usaldusväärne kvaliteet: Kõrge-heledus helmed ja kvaliteetne optiline kiud, mida kasutatakse, et teha helendav pixel piits veekindel ja usaldusväärne, ja see ei ole lihtne murda, kuid see on soovitatav, et ei tekita optilise kiu piits kõrge temperatuur, muidu on kahju optilise kiu ja lühendavad selle tööiga.

5.LED fiiberoptiliste Tants Piits sobib paljude stsenaariumide ideaalne carnival, karneval, pidu, kontsert, hõõguv mänguasjad, tants tarvikud, valguse show, EDM muusika festival, puhkus näidata, Jõulud carnival, rohkem lisada oma partei Karnevali elemente.

Toote nimi: LED-värvikas fiiberoptiliste piits

Valguse mõju: lilla valgus -, jää-sinine valgus, oranž tuli, roheline tuli, valge valgus, punane valgus, taevas sinine valgus

Ekraani režiimi: tugev valgus, keskmine valgus, kiire flash

Materjal: alumiinium sulamist + LED + elektroonilised komponendid + optiline fiiberkaabel

Käepide Värv: Must

Toide: laetav sisseehitatud laetav aku 1200mAh

Käepideme suurus: 13x2.5cm/5.11x0.98in

Võimsus: 1.5 W

Pakett sisaldab:

1 x käepide

1 x Fiber

1 x USB laadimiskaabel

Tänan tähelepanu eest, saate meiega ühendust, et saada rohkem üksikasju kaupa .Tere tulemast.Loodan, et teil on kena päeva!

  • Brändi Nimi: VOPPV
  • Sertifitseerimine: CE
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Toote Tüüp: Kiudoptilised Tuled

Lisa Oma Kommentaar Nüüd