Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Multifunktsionaalne Nurgamõõtjaga Nurgas Angle Finder Vahend Ruut Joonlaud Nurgamõõtjaga Puidutöötlemine Mudel Käsitöö Nurk Ruudu Tööriist

    (4) 5
(4 Arvustused)

€3.43 €2.68
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d33408

Mitra Nurga Mõõtmise Vahend Valitseja Nurgamõõtjaga Mitme Nurga Alt Näidik Puidutööstuse Tööriistad

Omadused: Mõõtmine, universaalne, joonlaud, raami nurk, lihtne lahti võtta ja kanda nurk, puidutööstuse tööriistad

Kirjeldus:

1. Lihtne kasutada: Asetage see töö valdkonnas, lükake valitseja arvesse soovitud kuju ja keerake kruvid kinni.Seal saate teha täiuslik mõõtmised ja nüüd saate üle kanda ja neid jälgida, et mis tahes materjalist.

2. Multi-angle näidik slaidid ja lukud et kõik soovitud nurga alla, säästes aega korduvaid mõõtmisi.Nelja-sided valitseja slaidid ja lukud kõik soovitud nurga all, kui kasutatava malli lõputu rakendused.

3. Pole vaja, et luua uue malli iga uus töö, ja sa ei pea uuesti mõõta sama nurga all, ikka ja jälle - mõõtmise vahend säästab aega ja vaeva!

4. Mitmeid rakendusi: ideaalne tellis -, kivi -, kivi -, puit -, laminaat-ja muud materjali!Vastupidav, kompaktne ja kerge: suurepärane kaasaskantav vahend, mida saab kergesti voltida ja teha oma järgmise projekti jaoks.

5. ABS teeb valitseja vastupidav tahes töö-ja tööstus.Oma tööriistad on kokkupandav lihtne ladustada ja funktsioon ühe käega kasutamiseks unikaalse karmistamist mehhanism.

Tehnilised andmed:

Materjal: ABS

Mudel: Nurga valitseja

Suurus: 380MM / 450MM

Komplekti Kuulub:

1 x Nurgas Angle Finder

Sildid: ruut asukohad, seekool digitaalne kaamera, paigutus ruut joonlaud, iqos elektrooniline sigaret kit, led 12 lainurk, kiire square kombinatsioon, tasuta puidutööd tööriist, nurga pikkus seelik, masinist ruut joonlaud, mitutoyo mõõtmise vahend.

  • Brändi Nimi: OOTDTY
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Mudeli Number: Nurga näidik
image

Anonymous

5
2022-10-25

“nagu on KIRJELDATUD”

image

Anonymous

5
2022-11-02

“Kiire tarne, hea kvaliteet, A +++”

image

Anonymous

5
2022-07-31

“Kõik on korras, soovitan müüjat.”

image

Anonymous

5
2022-11-03

“oK”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd