Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Anddas Sexshop Vibreeriv Sõrme tõmmates Vagiina Masturbatsioon Kaupade Sexulaes Mänguasjad Vibraatorid Naistele

    (0) 0
(0 Arvustused)

€25.17 €17.62
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d33142

Keskenduda Naiste ja Meeste Tervis & Seks Õnne

Igaüks peaks oma sugu mänguasi, seda saab parandada oma seksuaalelu ootamatu viisil.Omamine sugu mänguasi on nagu võttes hästi varustatud külmik, see on põhimõtteliselt midagi, mis igaühel peaks olema.Seks on nii palju osa oma elu nagu toit ja jook.

♦Uusim Kõige Luksuslikum Sugu Mänguasi: Kas sa oled turgutust ise, kinkimine a väärib armuke, või lihtsalt tahad lisada mõned täiendavad erootiline lõbus oma magamistuba rutiinne, see vibreeriv ja pummeling sex machine on ideaalne mängukaaslane.Kombineerimine stimuleeriv funktsioonid on nagu supernova tulevad eikuskilt, sensatsiooniline rõõm, et järgib kindlasti raputada oma põlvi.LIHTSALT NAUTIDA!

♦Lummav Dildo Vibraator: Lube, kuni see vibraator koos vee baasil lube või geeli ja aeglaselt lükake seda.Anduma välise ja sisemise ecstasy juures ühe nupuvajutusega.Vagiina on armastus erootilised elamused nagu vibraator buzzes vastu tuppe 10 vibratsioon mustrid.

♦Lõhnama & Nautida Ahvatlev G-spot Massager: Sa oled ilmselt juba clutched oma padi või kortsus lehed nüüd.KUID OODAKE, asjad reaalse füüsilise, päris kiire...teie sees!Veidi kaardus head omadused realistlik glans voldid, mis on täpselt massaaži oma G-spot.Veelgi parem, laske see, et venitada välja ja tõmba oma G-spot nagu sõrme, et on juhtida teid, kiire orgasm oma sugu partner ei ole kunagi toonud teile.3 kiirust sõrme tõmmates tegevus tööd sa üles ja üle ääre.

♦Kvaliteetsest Naha-sõbralik Materjal: Seda seksi mänguasi, mis on valmistatud premium, sametine silikoon jaoks luksuslik plushness, mis hoiab sa tuled tagasi mind, ftalaadi-vaba ja keha ohutu, nii et saate vibe ja viskas muretu.

♦USB Magnet Laetav Rohkem Võimu: Nüüd USB-magnet laadimiskaabel, laadides dildo on veelgi lihtsam.Lihtsalt ühendage oma ARVUTI, sülearvuti või USB converter 1 tund, et nautida kuni 1-2 tundi rõõm.See tähendab, et saate eest kiiresti fantastiline tugevus.Nõuanded: soovitatav on täis laadida enne esmakordset kasutamist.

♦Veekindel: Kui vibraator naistele on täiesti veekindel, nii et te võite võtta seda teiega peaaegu kõikjal, kuhu lähed - oma hommikul duši all hilja öösel suplust basseinis või kuum vann.Veekindla tihendi muudab ka sinu uus mänguasi lihtsam puhastada kui teised, sest sa ei pea muretsema, vesi lekib sees ja hävitavad seda, lihtsalt loputa maha veega pärast kasutamist.

♦Võimas ja Vaikne: selleks, Et säilitada oma maine discreetness, vibratsiooni mootor on praktiliselt hääletu.Saate hõlpsasti kasutada seda kodus, korteris, või isegi avaliku vannituba, ilma et keegi teada, mida sa teed.

♦Peen Kingitused: See seksi mänguasi on ideaalne kingitus oma naise, sõbranna või sõber, sõidu -, Sünnipäev, sõbrapäev, Jõulud või muu Festival üllatusena.

♦Privaatsus Garanteeritud: Teie privaatsus on äärmiselt oluline meile.Meie diskreetne pakend, saab osta usaldust, vaid inimene, kes teab, mis seal sees pakett on teile!

♦Diskreetne Pakend: Kõik meie tooted on pärit konfidentsiaalne pakendis, et kaitsta teie privaatsust.

♦Tilk Laevandus: Kui soovite meiega koostööd teha, siis palun võtke meiega ühendust, saame pakkuda drop shipping service.

♦Rohkem Seksi Mänguasjad Teile: Seal on rohkem täiskasvanud sugu kaupa meie laos: Vibraatorid, Dildo, Kliitori Stimulaator, Tiss Jobu, Peenise Massager, Masturbator Cup, Anal Pistik jne..Palun Järgige Meie Poest, väljastame kupongid aeg-ajalt premeerida meie klientidele.

♦Kohta Tagasiside:

1. Kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta, palun jätke oma positiivset tagasisidet ja 5 tähte, samuti 5-star, et üksikasjalik hinnang.Kui sa näita meile screenshot tagasisidet, siis pakume teile täiendavat soodustust 5% oma järgmise järjekorras, palun võtke meiega ühendust enne järgmise järjekorras makse.

2. Kui sa jagad meie toote linke oma sotsiaalse võrgustiku ala või Facebook, saad veel 5% soodustust oma järgmine tellimus meie tooteid.palun võtke meiega ühendust enne järgmise järjekorras makse.

3. Kui te ei ole rahul meie tooted, pls võtke meiega ühendust enne kui jätate negatiivse tagasiside.Me garanteerime, et meil on 100% lahendada mingi probleem teie jaoks.

OSTA NÜÜD JA SIIS SA NAUDID SEDA KIIREM!!!

Sildid: väristama, masterbation meestele, naiste suurendab rõõm, Sex Mänguasjad, vigina karmistamist igavesti, Jobu.

  • Toote Tüüp: Vibraatorid
  • Kauba Kvaliteedi Sertifitseerimise: ce
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Rõve Pilt: No
  • Seksuaalse Alatooniga: No
  • Režiimid: 10 Vibreeriv Ja 3 Sõrmega tõmmates Režiimid
  • Brändi Nimi: Woo Noored
  • Materjal: Silikoon
  • Tüüp: G-Spot

Lisa Oma Kommentaar Nüüd