Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

LED-Tuled ja Iluvõre küljeääretulelaternaid Dekoratiivsed Tuled 3 tk kooskõlas Ford-F150 Raptor Grill

    (1.00) 5.00
(0 Arvustused)

€28.95 €19.10
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d30135

LED-Tuled ja Iluvõre küljeääretulelaternaid Dekoratiivsed Tuled 3 tk kooskõlas Ford-F150 Raptor Grill

Funktsioon: Teenetemärgi

Ühilduvus: 2017-2019 Ford F150 Raptor, Mitte järelturu Raptor stiilis õhuavad.

1. Need shipping on kõige populaarsem viis laeva.See võib olla kauge ala, laeva,, kui sa ei kuulu kaug-ala, me teile teatada pärast shipping agent ütles.

2.Me ei kanna mingit täiendavat imporditollimaksu, maksude paki sihtriigis;ja shipping company kogub see ostjale üleandmisel, mõned vajavad ekstra dokument ei sisaldu.

3.Teatan, väärtus ja nimi: kinnitame, umbes 30% väärtuses toote ostja kõige riik, välja arvatud riigis, tuleb tunnistada tegelikku väärtust.Kui teil on eritellimusel siis jätke palun märgib, et

Müüja Laevandus Meetodid on Lisatud:

Aramex :5-15päeva

DHL :7-15 päeva

FEDEX :7-15 päeva

UPS :5-15 päeva

Hiina Post Air Mail :20-35 päeva

Hiina Post Air Parcel :45-60 päeva (kui te ei kiirustamist, et saada kaupu, palun ärge valige seda teed)

EMS :10-15 päeva

Venemaa Ladu Tarne aeg on umbes 2-7 päeva, mis laeva kaudu CDEK väljendada kui teie aadress ei kõrvalises piirkonnas.Kui see on kauge ala, me laeva kaudu Venemaa Post laevandus meetodeid tarneaeg on natuke pikem.

null

null

1.Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja me ei saa anda teile tagastamist või asendamist.

2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#.

3.Tõendid Juhend:

1).Fotod katkised pirnid

Sul on vaja võtta selge pilte ja saatke meile.Fotod, peaks sisaldama pirn toite ja võimu maha.

2).Videod katkised pirnid

Kui fotosid ei ole võimalik tõestada, LED lamp on defektiga, video on nõutav.Palun ühendage pirn koos 12V toiteplokk ja näidata meile, video, et olete ühendatud pirn õigesti koos toitekaabliga.Tänan.

4. Kui te ei ole rahul tooted, see on ok, et naasta usa 15 päeva jooksul.Me täis tagastame teile pärast tagasi paki, aga sa pead maksma laevandus tasu.

5.Kui üle 60 päeva ei saanud oma paketi, palun võtke meiega ühendust laiendada saadetise kaitse.Või me kontrollime, kas teil on võimalik vastu võtta paketti, Kui seda ei ole, oleme me täis tagastame teile.

Märkida: Kunstlikult vigastatud ei kuulu tagastamise poliitika.

1. 1 aasta tootja garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii.

2. Puudusega objektid peavad olema esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.Me ei paranda või asenda esemed aegunud garantii.

3. Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel Digisild.ee!

Firmast

Meie pood müüvad peamiselt off-road ajastiga valgustus tooted nagu LED-töötuled, LED-esituled, LED-auto tuled, xenon tuled.Me oleme professionaalne tootearenduse meeskond, mis hõlmab projekteerimise, arendamise, tootmise ja töötlemise, et pakkuda klientidele terviklikuma teenuse.

Loodame, et teil on rahul nii toote ja teenuse saite.

Sildid: honda roosa udutuli, hella f150 grill tuled, kate ford f150 raptor tüüp, 05 f150 udutuled, ford kuga kerge, toyota 150 led-esituled, ford f150 led, grill tuled ford f150, f150 led-50, farol f150 led.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: POVTOR
  • Auto mudel: ford f150
  • Auto Marki: FORD
  • Värvi temperatuur: 6000K
  • Pinge: 12V

Lisa Oma Kommentaar Nüüd