Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

150Pcs Korrapäraste Suu Konserveerimine Kaaned Palli, Kerr Purgid, Split-Tüüpi Metall Mason Jar Kaaned Konserveerimine(70Mm, Kuld)

    (0) 0
(0 Arvustused)

€24.94 €15.96
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d29167

150Pcs Korrapäraste Suu Konserveerimine Kaaned Palli, Kerr Purgid, Split-Tüüpi Metall Mason Jar Kaaned Konserveerimine(70Mm, Kuld)

[Kvaliteetne Materjal]Korrapäraste suu konserveerimine kaaned on valmistatud valgeplekk, hea tihendus-ja korrosioonikindlus, ja sile pind ei ole lihtne crack, koorega või roostetama.Lisaks seda saab kasutada külmikud, nõudepesumasinad ja mikrolaineahjud, tänu oma kõrge temperatuuri ja madala temperatuuri vastupidavus.

[Size Kirjeldus]Korduvkasutatavad Mason Jar Split-Tüüpi Kaaned on läbimõõduga umbes 2.76 tolli / 7 cm, mis võib olla kooskõlas kõige tavalisem suu-kujuline klaasist pudelid.Palun veenduge, suurus enne ostmist.

[Silikoon Tihendid-Rõngad]tihendusrõngas, mis on valmistatud keskkonnasõbralik silikageel on kasutada sees, saab kaane, nii et pall lai suu konserveerimine kaaned on hea tihendus jõudlust, õhutiheduse ja mitte-leke.Tihendusrõngas iga saab võtab väikese soone Mõeldud olema tihedalt suletud.

[Tervise-ja Keskkonnakaitse]Konserveerimine Kaaned saab kasutada mitu korda.Pärast kasutamist pange keema see kuuma vee puhastamiseks, et kaitsta paremini tervist teile ja teie perele.Kogus 150 tükki on piisavalt, et teha palju salateid üks nädal, nii et saate kergesti teha seda koos teiega, kui te lähete tööle või kooli.

[Laialdane Kohaldamine]Meie Konserveerimine purgi Kaaned on kooskõlas kõige mason purgid salvestada maitseained, moosid, sooda, puuviljad, küpsised, kommid, salatid, piim, smuutisid, tee, kohv, teraviljatooted, maitseained, joogid, kruvid või Hoia teiste väikeste esemetega, mis värske.

Värv:Kuldne

Materjal:Valgeplekk

Pakendi Sisu:

150 * Konserveerimine Kaaned

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Sildid: mason jar kaanega, hoidistamine kaaned, mason jar suur suu, hõlmab.

  • TYPE7: hoidistamine purgi kaaned
  • TYPE5: hoidistamine kaaned
  • TYPE3: korduvkasutatavad konserveerimine kaaned
  • TYPE4: kerr konserveerimine kaaned
  • TYPE2: hoidistamine kaaned
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • TYPE1: Regulaarne Suu Konserveerimine Kaaned Palli
  • TYPE6: pall konserveerimine kaaned
  • Materjal: valgeplekk

Lisa Oma Kommentaar Nüüd