Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Lukk Nurga Mõõtmiseks Ruller Reguleeritav Nurgamõõtjaga Positsioneerimine Finder Puidutöötlemine Vahend Murra Stop Märgist Paralleelselt Line Profiili

    (1.00) 4.00
(0 Arvustused)

€13.58 €4.76
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d28625

"Lukk Nurk Mõõta Tööriista" on intelligentne lahendus, mis võib üle detaili jaoks mugav nurga mõõtmine, mis on väga sobivad, millega põrandate ja mööbli tootmine.

Peamised Omadused

?Täpset Mõõtmise Vahend:

See on laialdaselt kasutatud mõõtmine, markeerimine, gabariidid, positsioneerimine detaili pinnal, märkimine nurkade alt, ja ka väga sobiv kasutamiseks nii tühjalt näidik ( märgistamise paralleelset joont ).Kõige kasulikum vahend amatöörid või tunnistada ionals.

?Erinevaid Kasutab:

Sobib tehnika, õpilase joonistus, arhitektuurne projekteerimine, puidutöötlemine, pikkuse mõõtmine, jne.see on ideaalne kingitus õpilased, käsitöölised, arhitektid ja disainerid.

Kiirendada Tõhusust:

Nurga mõõtmine joonlaua saab kasutada täpselt ja mugavalt mõõta sisemised ja välimised nurgad ja kanda neid töödeldud materjali.Saad säästa aega ja kiirendada oma töö efektiivsust.

ABS Materjalist Ning Kõrge Täpsus:

Mõõtmise vahend on valmistatud vastupidav ja stabiilne ABS plastikust.Rooste-tõend, kaal-light, keeruka struktuuri, sile edendada, ja annab teile täpsed näidud.

Kasutades Meetodeid

Kasutada lukustus hoob hoidke seda kinni.Disain regulaator muudab lihtne kasutada mõlemalt poolt ühe käega isegi kitsas töökeskkond.

1. samm: asetage kaks plastikust jalad sisse nurgas seina ja viia need kooskõlla seina.

2. samm: Aseta nurga näidik detaili pinnal ja kaubamärgi alt.

Samm 3: Kuna skaala vallas sääre ja pliiats juhend auk, et goniometer sobib ka, kui märgis näidik (mida kasutatakse, et juhtida paralleelset joont).

Samm 4: Lihtsalt positsiooni punni, aseta pliiats ja tõmmake kaldega nõlva peale detaili.

Kirjeldused

Toote Kaal

86G

Toote Suurus

(L x W x H)

31 × 3 × 2 cm / 12.2 x 1.2 x 0.8 cm

Pakendi Sisu

Lukk Nurk Mõõta Tööriista × 1

Materjal

ABS

Märkus

Tänu manual mõõtmise, palun võimaldavad kerget mõõtmine kõrvalekaldeid.

Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis kuvatakse pilt.

Sildid: digitaalne multimeeter my64, breo digitaalse vaadata, seekool digitaalne kaamera, mees ostsilloskoop, määratlemata püksid, ds5 signaal lamp, sinine mikroskoobi, digitaalne multimeeter suurus, joefox digitaalse vaadata, puutöö vahendid.

  • Brändi Nimi: isfriday
  • Mudeli Number: Lukk Nurk Mõõta Tööriista
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Sertifitseerimine: CE

Lisa Oma Kommentaar Nüüd