Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

VEVOR 3500A Sõiduki Paneel Kohapeal Mõlk Lemmikutega Masin, 1,8 KW Keevitaja 5 Režiimid Auto Kere Mõlk Eemaldaja Vahend Vaatajate Multispot Kapoti Luuk

    (0) 0
(0 Arvustused)

€282.81 €246.05
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d27774

3500 mõlk spotter

Body bump vaatajate koosneb kõrge kvaliteediga roostevabast terasest korpus ja paksu puhas vask traat, mis on tugev ja vastupidav.Tõhus jahutus süsteem annab tugeva toetuse eest, see mõlk kohapeal keevitaja.Varustatud kahe keevitus relvad ja täielik tarvikud, seda on lihtne kasutada.See mõlk remont vaatajate saab kasutada remondi ühise mõlgid ja muud metallist deformatsioonide keha.

Funktsioonid & andmed

Väike keevitus märgid: teiste toodetega Võrreldes, ühepoolne keevitamine paksus on meie dent removal tool on 0,6 + 1,2 mm.Nii keevitada punktid on väike, kuid tugevus on suhteliselt kõrge, ja tagumine metallist kate või värvi pinnale ei saaks kahjustada.

2 peamist keevitus relvad: Varustatud 2 welding relvi, teil on võimalik teha kaks eri funktsioone (lülitus koor funktsiooni keevitus function), mis tähendab, et keevitus püstol lülitus aega ja energiat, on võimalik vähendada ja töö efektiivsust saab parandada.

Tõhus jahutus süsteem: augud küljel saab kiiresti läbi soojuse hajumise ilma fänn.See ei tähenda, et mõlk spotter nii lihtne kirjutada, pakub kõrge kasuteguriga ja tagab kiire soojuse hajumise oma töö.Ka, see on automaatne ülekuumenemise kaitse funktsiooni, et vältida ülekuumenemist.

5 transpordiliikide valida: 5 keevitus transpordiliikide valida; mitu keevitus võimsuse taset, mida saab seada; Funktsioonid ja jõudlus kuvatakse digitaalsel näidikul.Vahel saab lülitada automaatne ja käsitsi igal ajal, lihtne kasutada ja aja säästmise.

Kasulik tarvikud lisatud: Selle auto kere mõlk eemaldamise spotter on täielik komplekt tarvikuid, mis on salvestatud tööriistakomplekti, et lahendada kõik ühise mõlk probleeme sõidukile, millel on mitu keevitus režiimid.Lisaks kompaktne kuju ja praktiline käepide muuta see kaasaskantav.

Kirjeldused

Mudel: PRO 3500

Toide: 220 V

Sagedus: 60 Hz

Võimsus: 1.8 KVA

Väljundvool: 3500 A

Töötav mudel: 5 režiimid saadaval

Tööaeg: 0-99 s

Ühepoolne keevitada paksus: 0.02-0.05-tolline / 0.6-1.2 mm

Maandusjuhe: 55 tolli / 1,4 m

Relv: 16 cm / 40 cm

Relv kaabel: 67 / 1.7 m

Toitejuhe: 59 tolli / 1.5 m

Mõõtmed (L x W x H): 8 x 12,5 x 10 tolli / 20.5 x 32 x 25.5 cm

Kaal: 53.8 lbs / 24.4 kg

Pakendi sisu

1 x 3500 keha mõlk spotter

1 x accessory kit

Väikesed spot welding

Vastupidiselt tavapärastele masinad, meie keha spotter on väike koht keevisliited ja võib takistada kahju anti-rooste värvi-teisel pool plaati.Lisaks keevitada on stabiilne ja tugev.See on suurepärane vahend nii professionaalid kui algajad.

Lemmikutega & keevitus funktsioon

Tegemist on mõlk eemaldamise tööriist ja keevitus püstol; seda kohapeal keevitaja on võimalik teha kaks eri funktsioone, samal ajal erineva standard-tarvikud, tõhusalt säästes teie ümberlülitusaeg ja parandada oma töö efektiivsust.

Kiire soojuse hajumise

Punnis vaatajate saab hajutada soojuse kiiresti läbi aukude küljel.Automaatne ülekuumenemise kaitse funktsioon veenduge, et mõlk vaatajate tööd pidevalt pikka aega muretsemata läbipõlemine.Ta on kõrge efektiivsusega, praktilisust ja usaldusväärsust.

Multifunktsionaalne keevitus režiim

Meie mõlk vahend keevitus masin toetab 5 keevitus režiimid: kolmnurkne meson pull, algul meson tõmba, OT meson tõmba, jne., ja ka toetab mitmesuguseid keevitustulemus.Nii saate valida sobiv keevituse mode ja power sõltuvalt seisukorras keha.

Standardne konfiguratsioon

Me pakume erinevaid tarvikuid, et tagada, et meie mõlk eemaldamise tööriist võib parandada mõlgid soovite.Sa saad konks haamer, süsinik-rod-liides, kolmnurk chuck, käsi tolmuimeja, süsinik vardad ja kasutusjuhend, jne.Sul on ka saada kompaktne tööriistakomplekt, et lahendada oma ladustamise probleem.

Laialdane kohaldamine

Ideaalne valik auto remont tööstuse, see mõlk keevitaja kasutatakse mõlkide, lehtmetallist remont ja muud remonti keha kahju.See sobib ka muu metalli deformatsioon ja remont.

Sildid: sõiduki paneeli kohapeal mõlk lemmikutega masin, vevor forge, skeet shooting masin, ülekande õhetus masin, kohapeal keevitaja.

  • Mitte Koguprodukt: Jah
  • Toitejuhe: 59 / 1.5 m
  • Töö mudel: Määr Võimsus
  • relv: 16 / 40 cm
  • Mudeli Number: BJXFJ3500AWE00001V2
  • mudel: PRO 3500
  • Ühe Poole Keevitamise Paksus: 0.02 - 0.05 / 0.6 - 1.2 mm
  • Omadused: Relv Juhe
  • Tüüp: dent repair kit
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd