Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

6-in-1 Blender 3-kiirust, Pihuarvutite Blenderi Kinni 1500W Segajad Mikser Raiumine Muna Kaussi Vispel Roostevabast Terasest Teraga Smoothies

    (1) 5
(1 Arvustused)

€54.98 €49.49
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d27358

Omadused:

【Multi-funktsionaalne Keelekümblus Hand Blender】 See pihuarvutite stick kannmikser komplekt sisaldab segamine keeduklaas, raiumine kaussi, klopi muna, roostevabast terasest lõiketera, jne, mis täidavad oma erinevate vajadustega, segamine, tükeldamine, muna peksmine, beebi toitu valmistada jne.

【Ergonoomiline Käepideme Disain】 Ergonoomiline käepide võimaldab ühe käega kasutamiseks kergust, 3-kiirust, reguleeritav seade, mis sobib erinevate segamine ülesanne, mis aitab teil teha toidu valmistamise protsessi kiiremaks ja lihtsamaks.

【Võimas ja Madal Müratase】 Võtab 1500W puhas vask mootor, mis on palju võimsam kui enamik traditsioonilisi hand blender, ja teeb segamine ülesanne kiiremini madala müra.Roostevabast terasest tera aidata teil sulandada raskem toitu vaevata.

【Kvaliteetsed ja Ohutud Materjalist】 Valmistatud roostevabast terasest + ABS, BPA-vaba toidu-grade ohutu materjal, turvaline ja vastupidav kasutamiseks, andes parim ravi, et teie ja teie pere tervise kohta.

【Nõudepesumasin Ohutu ja Lihtne Puhastada】 kinni blender on eemaldatav ja kõik osad on lihtne kokku panna.Selle eemaldatavad osad on nõudepesumasinas pestav lihtsaks puhastamiseks.Kuid Ärge kastke mootorit osa blender vette.

Tehnilised andmed:

Värv: Must

Materjal: Roostevaba Teras + ABS

Võimsus: 1500W

Pinge: 220V

Pakkeleht:

1 * Blender Keha

1 * Raiumine Kauss

1 * Roostevabast Terasest Tera

1 * Klopi Muna

1 * Segamine Keeduklaas

1 * Metallist Plaat

1 * Valge Plaat

Sildid: Labad, hakklihamasin, Segistid, blander köök, hand blender.

  • Arv Kiiruse Seaded: 3
  • Omadused: Multifunktsionaalne, Koos Sebima
  • Maht (l): 1L
  • Pinge (V): 220V
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Mahuti Materjal: ABS
  • Brändi Nimi: homgeek
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Funktsioon: Puu-Ja Köögivilja, Juice Extractor, Riis, Pasta, Maisi Mahl, Mahla, segades, Segades Muna, Piimakokteil, Segamine
image

Anonymous

5
2022-09-17

“Dugé shvidka tarne.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd