Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Pähkel Puidust Klaviatuur Randme Ülejäänud Vaydeer Ergonoomiline Mängimine Laua Randme Pad Tugi

    (5) 5
(5 Arvustused)

€30.17 €17.50
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d272389

【Originaal Puidu Kvaliteet】Logi lõikamiseks, käsitsi poleeritud, puudub lõhn, pleegib ja deformatsioon pärast pikka aega kasutada

【Non-slip Disain】 alt silikoon padi parandab haaret, pinna tabel, isegi ajal intensiivne kirjutades, ta ei liigu, nii et puust toetus on kindlalt fikseeritud.

【Soe Meelde】 naturaalsest puidust, iga tekstuur on erinev, värvi toon, valged servad, sõlme ja poleeritud märgid ei ole kvaliteedi probleemid, tänan teid teie mõistmist ja toetust

1. Miks valida meid ?

Meil on professionaalne puidu töötlemise tehase, millel on väga ranged nõuded iga detail.Sama tasu eest,mis me saame teha rohkem peen tooteid.

2.Miks on suurim erinevus see toode ja toodete teised kaupmehed?

Kerge kaldega disain, mis hoolikalt kaaluma vajadustele iga klient.ei tasasele pinnale kõikjal, seda kaldteed üles järk-järgult,ergonoomilised .

Õendus

Vältida mõju ja kriimustuste

Ärge peske veega

Vältida kõrge temperatuur ja ülekuumenemise keskkond ja kokkupuute

Vältida kokkupuudet kemikaalidega või kemikaalid

Sildid: klaviatuur ranne, ülejäänud, pesa, keychron ranne, tugi, mehaaniline klaviatuur puidust.

  • Brändi Nimi: VAYDEER
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Tüüp: Randme Ülejäänud
image

Anonymous

5
2022-12-23

“Väga ilus toode, väga hea ergonoomika. Aga minu oma on natuke stabiilsust defekt, mis kasutab tüütu. Ma olen kohustatud "armengar" eemalda lõhe. Natuke pettumus neile, kes maksis nii kallilt oodates hästi viimistletud, rafineeritud toote...”

image

Anonymous

5
2022-10-19

“Sile viimistlus, väga mugav See on täiuslik”

image

Anonymous

5
2023-01-09

“Kombineeritud pakendid on paha. Kõik on visatud ühine kott ja see on vorst seal. Pakett oli deformeerunud, kuid seest kõik on terved. Kvaliteetne töö, väga hoolikalt tehtud ja töödeldud. All lühike reDRagon on natuke pikk kõrvuti, kuid see on fixable.”

image

Anonymous

5
2022-10-20

“Suurepärane materjal, ma saabun väga hästi pakitud 19 päeva, nagu kirjeldus, väga kena ja hea lõpeta ühendab väga hästi minu Keychron 2 Pr klaviatuuri, ma väga soovitada seda, tänu ma teenida 100/100 lööki.”

image

Anonymous

5
2022-11-25

“Kirjeldatud toode, täpselt nagu piltidel, väga hea kvaliteet. Puudus täpselt, et oleks täiuslik, Puit ei ole tulnud poleeritud koos vaha. Soovitan osta!! Obs. Saabus väga kiiresti. Suurepärane müüja.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd