Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Number Keraamiline Kapp Sahtli Nupud Portselan Lapsed Garderoob Käepidemed Kapp Kapp Köögimööbel Tõmbab

    (4) 5
(4 Arvustused)

€2.11 €2.01
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d2674

Haporigin >>>>>>>>>> Omadused :

Haporigin Brändi ja Kõrgema Kvaliteediga Kujul komplekt kruvi, mugav kasutada Saab kaunistab oma sahtel, kapp, ukse-ja muud mööblit Suurepärane abiline tõmmake sahtel, kapid ja muu mööbel

Haporigin >>>>>>>>>> Toote Spetsifikatsioon :

Number Keraamilised Köögi Kapi Sahtli Nupud Portselan Lapsed Garderoob, Mööbli Käepidemed Kummut Kapp Kapp Kapp Tõmbab Tüüp:Keraamiline Kapp Käepide Materjali:Keraamilised Suur Suurus: Pikkus 50mm , Laius 30mm Väike-Suurus: Pikkus 36mm, Laius 21mm Iseloomulik: Proovi ja Euro-Stiilis Kapi Käepidemed.

Haporigin >>>>>>>>>> Toote Mõõdud :

Haporigin >>>>>>>>>> Toodete Fotod :

Haporigin >>>>>>>>>> Toote Pakend :

Haporigin >>>>> Kuidas valida kapi käepidemed ja Kruvi :

Haporigin >>>>>>>>>> Teade :

1.Palun lubage 1-3mm vea tõttu käsitsi mõõtmine. 2.Kuna valgus ,värvid võivad olla erinevad, sest erinevus ekraan, pls aru. 3. Vaikimisi kruvi pikkus on 22mm, kui teil on vaja muud pikkus, palun jätke teade, makstes selleks, aitäh!

Haporigin >>>>>>>>>> Kuidas paigaldada :

Haporigin >>>>>>>>>> Kohaletoimetamine :

Tavaliselt, me saata kauba hiljemalt 3 tööpäeva jooksul pärast täielikku tasumist on kinnitanud süsteemi.Kui makse ei ole kättesaadav, teie tellimus on suletud ja makse tuleb täielikult tagasi oma automaatselt. Ostja peaks olema vastuta ühegi maksu-ja/või kohustus laadida oma riigi kohandatud.Me mark kauba Tegelik Nimi oma lihtne tollivormistus ja vältida mõningaid võimalik tasuta. (Kui soovite deklareerima kauba mõne muu üksuse nimetus, või määrake väärtus kohandatud, palun meile teatada, kui tellimuse.) Tavaliselt, Hiina Posti-ja HongKong Post on veidi aeglasem, palun andke mõned kannatlikkust kohaletoimetamine, tavaliselt on see umbes 20 kuni 40 päeva, et jõuda oma riigi(välja arvatud kaug-ala, palun märkida.).Kui teil on vaja kiiresti laevandus, siis Palun valida teine kättetoimetamise viis, näiteks: DHL (tarneaeg: 4-7 päeva), EMS (tarneaeg: 7-9 päeva)

Haporigin >>>>>>>>>> Maksmine :

Me nõustuda T/T, Western Union ja Paypal, parim viis on otse online makse, saate seda ise ajal ostu protsess.Kui soovid, et ka teised maksmise tingimused, siis palun andke meile teada, enne kui teile tellimuse. Täielik maksmine peab toimuma 7 päeva jooksul pärast tellimuse või tellimuse kehtetuks või tühistatud süsteemi. Tagada, et teil on täitnud kõik üksikasjalikku teavet, nagu saaja täielik nimi, postiaadress, postiindeks ja kontakttelefon täites oma ostja teavet.

Haporigin >>>>>>>>>> Tagasi Ja Garantii :

Kõik kaubad kontrollitakse enne saatmist, nii et kui sa ei ole rahul ostuga, võid vahetada punkte, üks nädal ja tuleb meiega ühendust võtta 24 tunni jooksul kätte teie ostu.Laevandus ja käitlemise tasu ei tagastata ja klient peaks olema vastutav kõigi tasude tagastamise ja reshipping. Meie toodete hõlmab 12-Kuulise garantii.Kui on mis tahes toote kvaliteedi küsimus, palun võtke koos meiega aeg, pärast kinnitada, tõsi kvaliteedi probleem, saate tagasi meile vahetada, parandada või tagasi. Kõik objektid peavad olema esialgse tingimused, sealhulgas kasti ja tarvikud.Meeste tehtud vead ei ole tagatud, nagu katki, kriimustatud ja nii edasi. Tahes objektid, palun saatke oma kohalikus postkontoris kui tagasi saatma.

Haporigin >>>>>>>>>> Tagasiside :

Ostja varase kinnitus on kõrgelt hinnatud pärast esemed. Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut, kuid see 1 minut on äärmiselt oluline tähendus meile. Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme.Täname oma arusaamist.

Haporigin >>>>>>>>>> Võtke Meiega Ühendust :

Me oleme aus müüja, Ali.Kõik meie esemed on pärit Hiina ja kõrge kvaliteedi. Palun Ärge kartke meiega ühendust võtta igal ajal oma ostu, me oleme pühendunud oma 100% kliendi rahulolu ja loodan, et pikaajaline koostöö teiega.

>>>>>>>>>> Haporigin Brändi Sissejuhatus

Pakume 10 seeria, üle 3000 tooted hõlmavad kõiki MÖÖBLI FURNITUUR.Meie peamised tooted on Gaasi kevadel , Mööbel jala ja ratas , Avage ja sulgege riistvara , lükanduks rullid , Kapp Hinged , Sahtli Slide, Summutamine Seadmed , Sahtli Lukud ja Käepidemed.Meie firma on suure kiiruse arendamine firma .Klientide nõudmised on esimene:Asub üks täielikult uurides kohta mööbel riistvara turul, meie insenerid suudavad pakkuda meile vähemalt üks uus punkt iga kuu.Samuti pakume OEM ja ODM teenust vastavalt klientide nõudlusele.Kvaliteet on suunatud:Meil on täielik kvaliteedi kontrollimise süsteemi, sealhulgas tuvastamine tooraine, tootmisprotsessi, valmistoote ja isegi pakkimine.Iga punkt, meil on eriline kvaliteet inspektori, kes vastutavad kvaliteedi eest.Professionaalne ERP, et juhtimine:Me vastu professional ERP, et juhtimissüsteem on kohe jälgida ajakava kord ja sööda tagasi, et meie kliendid.Reaalajas järgmised üles, et tõhusalt tagada plii aeg.Pealegi, meil on professionaalne müügijärgne meeskond, pakkudes teenust 24 tundi.Rohkem ametialast Nagu me alati kinni kvaliteedile orienteeritud, klientide nõudmised on esimene, professionaalset teenindust ja kõrge kasuteguriga töötamise viisil, meie firma on saanud üsna hea maine välismaal, eelkõige Aasia, Lõuna-Ameerikas, Lõuna-Aafrikas ja Lähis-Idas.Haporigin on firma, mis püüab saavutada edu ja hindavad innovatsiooni.Me püüame parimat, et uurida ja arendada rohkem ja rohkem algupärane mööbel riistvara.

Sildid: ukse käepide korea, köök tarvikud kebbe, kapp ornament, meritäht tõmmake sahtel, mööbel tõmbab käepidemed, sahtel korraldaja mehed, kapid, kapp tõmbab, köögi valamu kapp suurused, slumono ukse käepidemed, 100 numbrid raamat.

  • DIY Tarvikud: Puidutöötlemine
  • Kapis Riistvara: Jah
  • Brändi Nimi: Haporigin
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Stiil: ameerika
  • Tüüp: Mööbel Käepide & Nupp
  • Funiture Käepidemed: Jah
  • Värv: Valge
  • Caremic Sahtli Nupud: Jah
  • Kruvidega: Jah
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Käepide Kapis Ja Sahtlis: Jah
  • Suur Suurus: L50mm x W30mm
  • Materjal: Keraamika
  • Väike Suurus: L36mm x 21mm
  • Pigi-rida Kirjeldused: muud
  • Mudeli Number: HDTCHP025
  • Kodu mööbel: Jah
image

Anonymous

5
2022-11-30

“väga Kiire”

image

Anonymous

5
2022-09-13

“Vastab väitis.”

image

Anonymous

5
2022-09-13

“Vastab väitis.”

image

Anonymous

5
2022-09-13

“Vastab väitis.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd