Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

3000W 24V 48V 96V 3 Labad Horisontaalses tuuleturbiini Generaator, Tuuleveski, Mille MPPT Laadijat Töötleja ning Off-Grid Inverter Süsteem

    (0) 0
(0 Arvustused)

€1 580.89 €774.63
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d25738

3000W 24V 48V 96V 3 Labad Horisontaalses tuuleturbiini Generaator, Tuuleveski, Mille MPPT Laadijat Töötleja ning Off-Grid Inverter Süsteem

3000W 24V 48V 96V 3 Labad Horisontaalses tuuleturbiini Generaator, Tuuleveski, Mille MPPT Laadijat Töötleja ning Off-Grid Inverter Süsteem

OMADUSED:

1.Madal start-up kiirus ,kõrge tuuleenergia kasutamine

2.Lihtne paigaldus, toru äärik või vabatahtlik ühendus

3.Labad kasutades uue kunsti täppis-survevalu,sobitada, optimeeritud aerodünaamiline kuju ja struktuuri, mis suurendavad tuuleenergia kasutamine ja aastane toodang.

4.Keha casting alumiiniumsulamitest, 2-laagrid pöörlev , mistõttu on ellu tugevam tuul ja käivitada rohkem ohutult

5.Patenteeritud püsimagnetitega vahelduvvoolu generaator erilise staatori,tõhusalt vähendada pöördemomenti,hästi sobima tuul rataste ja generaatori ning tagada selle täitmist kogu süsteemi.

6.Kontroller,inverter võib sobitada(valikuline) accroding klientide spetsiifilisi vajadusi

MPPT SUURENDADA TUUL TÖÖTLEJA(valikuline)

MPPT SUURENDADA TUUL TÖÖTLEJA(valikuline)

See kontroller on põhilised kontrolli ja kaitsta funktsioone ja anda madal pinge laadimise funktsioon.aku saaks laetud all väikese kiirusega tuul.See 's 12V/24V/48V süsteem auto tunnetamine.

tuule töötleja

MPPT Hübriid Töötleja

Off grid inverter(valikuline)

Pls klõpsake allpool pildil, et saada spetsifikatsioon:

PAKKELEHT:

1.tuuliku 1set(hub,saba labad,generaator,kapuuts,poldid ja mutrid)

2MPPT tuul töötleja 1 tk.(valikuline)

3.Off Grid Inverer1 tööd.(valikuline)

4. paigaldamine tööriist, 1 komplekt.

5.äärik 1 tk.

Sisse-grid süsteemi skeem:

Off grid süsteemi skeem:

Kallid kliendid:

Teie positiivseid kommentaare on jõud, mis meie jätkuv täiustamine.Me austuse ja usalduse, iga klient, et pakkuda teile kvalifitseeritud tooteid ja teenuseid.Kui olete rahul meie toodete, palun andke meile viis tärni positiivset tagasisidet.Kui teil on küsimusi/probleeme pärast tootega, siis palun võtke meiega ühendust Ali sõnum niipea kui võimalik ja me püüame seda lahendada sinu jaoks positiivselt korraga, kuni olete tulemusega rahul.Jättes negatiivne tagasiside ei lahenda mingeid probleeme!

Tänan teid toetuse eest!

1. Toote garantiiaeg on 1 aasta jooksul pärast ostu sooritamist. (Põhjustatud kahju lammutamine, manuaal kahju, jne.on garantii ei kata).

2. Kui ostja leiab, et tegemist on tõepoolest probleem toote seitsme päeva jooksul pärast toote ostja võib kohaldada müüja tagastama kontrollimiseks.Kui toode on tõepoolest defektne, asendame uuega.Kui ei ole sobiv aseaine Ja me hüvitame teile.Laevandus, käitlemine ja kindlustuse tasud ei kuulu tagastamisele.Kui see on leitud, et probleeme ei ole, toode on toode tagastatakse ostjale ostja kulul.

3.Palun võtke meiega ühendust, et nõuda tagasi luba.Teie nimi, oksjoni number ning tagastamise põhjus peaks olema lisatud e-posti.

4. Pärast kauba, pls eemaldage lint ümber kasti, siis lahtipakkimist, ilma vägivaldse kahju, et vältida võimaliku kahjustumise eest.See on soovitatav hoida välispakendis vähemalt 15 päeva pärast kaup.Kui tagasitoodud kaup, palun terviklikkuse tagamise originaal pakend ja kaup.Kui on põhjust, mis mõjutab teisese müük kauba tagastamise ja vahetamise kohta ei saa nõustuda.Kõik kulu-tulu ja tulumaksu katab ostja.

5. Vastuvõtmisel kauba, kui leiad, et välispakend on kahjustatud, siis tuleks koheselt võtta ühendust kohaliku kuller võimalik esitada kaebus ning nõuda, ja samal ajal, tehke foto või video tõendite ja teavitab müüja.Kui ostja ei järgite ülaltoodud operatsioone , siis, kui kaup on kahjustatud või kaotatud tõttu kuller põhjustel, ostja peab võtma vastutuse.

Sildid: labad horisontaalses tuul.

  • Võlli Materjal: raud
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Välja Panna: AC 24V 48V 96V
  • Generaatori tüüp: Kolmefaasilise ac püsimagnetitega generaator
  • Star-up Tuule Kiirus: 2.0 m/s
  • Brändi Nimi: SMARAAD
  • Paigaldus Alus: Ilma Paigaldus Alus
  • Värv: Valge
  • Labade arv: 3
  • Tüüp: Wind Power Generator
  • Sertifitseerimine: CE
  • Labade materjal: Nailon kiud
  • Mudeli Number: SM-3000
  • Peamine Neto: 32 kg
  • Shell Materjal: Alumiinium

Lisa Oma Kommentaar Nüüd