Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Jõulud Silikoon Tassi Kaas Cartoon Armas Tolmukindel Tassi Kaas kuumuskindel Kohvi Kruus Äraveo Tihend lekkimiskindlad ühise Põllumajanduspoliitika 2022 Uus Aasta

    (5) 5
(5 Arvustused)

€1.13 €0.69
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d252049

Omadused:

*100% täiesti uus ja kvaliteetne.

*Valmistatud kvaliteetsest materjalist, vastupidav ja praktiline.

*LEKKEKINDLAD KAANED

Need õhukindlalt ja lekkimiskindlad silikoon kruus kaaned, tihendid pingeline tahes sile veljed nagu tassid, kruusid, väikesed kausid ja klaasid.Kas see on supp, jäätee või kuuma kohvi, meie korduvkasutatavad kohvi tassi kaaned aitab säilitada temperatuuri, värskuse ja maitse oma tassi sisu.

* TURVALINE JA VASTUPIDAV

Valmistatud premium kvaliteediga toit-silikooniga, mis ei ole mürgine, BPA vaba, vastupidav ja kauakestev.Ohutult tihend teie roostevaba, keraamiline, plastikust ja klaasist tassi, et vältida nende kallab ja hoida tolmu ära.

* LIHTNE KASUTADA

Lihtsalt vajutage kaas veidi, kuni suctioned ja õrnalt, lift, edge või lükake maha kergesti vabastama tihend.See pakub käepide, mis on clip-top, kellel oma lusikas ja segisti ja lisab rohkem mugavust, et see kaas.

*14 Stiile.

Tegemist on 14 Mix Stiilid - Roheline Jänku Kõrvad, Valge Jänku Kõrvad, Roosa Jänku Kõrvad, Jõuluvana, Lumememm, Jõulud Puu 1#, Armastuse Tiivad, Must Kass, Päikese Lill, Kollane jääkaru, Roosa jääkaru, Sinine jääkaru, Roheline jääkaru, Jõulupuu 2#.Väga sobiv isikutele ja peredele, ühe isiku värvi, võib selgelt eristada enda tassi.

*VASTU PIDAMA ÄÄRMUSLIKES TEMPERATUURI

See vastupidav iminapp on suutelised taluma äärmuslikke temperatuure, nt külmkapi või mikrolaineahju ja on ohutu kuni 230 °C. Need silikoon cup kaaned on korduvkasutatavad, mida on lihtne puhastada ja hoiustada.

*Suurus kaas on pildil, läbimõõt on 100mm/110mm.

Pakendi Sisu:

1* Silikoon Cup Kaaned

Märkus:

1. Tegelik värv punkt võib veidi erineda pilte näidanud veebilehel põhjustatud paljudest teguritest, nagu heledus monitori ja valguse heledust.

2. Palun lubage väike manual mõõtmise hälve andmeid.

Sildid: sierra cup nahast kate, transporditavate klaasist kruus, kitarri tremolo fr, segades soe kruus, katta suurt reisi, vaas 1 kaanega, kokkupandav tassi kaas, filianka silikoon cup, silikoon cup measureing, purk klaasist kaaned.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Toote Tüüp: Kaaned
  • Mudeli Number: Silikoon Cup Kaaned
  • Materjal: Silikoon
image

Anonymous

5
2022-08-29

“Kõik on lihtsalt hea, aitäh.”

image

Anonymous

5
2022-08-29

“Kõik on lihtsalt hea, aitäh.”

image

Anonymous

5
2022-08-29

“Kõik on lihtsalt hea, aitäh.”

image

Anonymous

5
2022-08-29

“Kõik on lihtsalt hea, aitäh.”

image

Anonymous

5
2022-08-29

“Kõik on lihtsalt hea, aitäh.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd