Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Multifunktsionaalne Muti Kihid Roostevabast Terasest Noad Multi-Kihid Köök Käärid Talisibul Lõikur Herb Laver Vürtsid Kokk Vahend Lõigatud

    (0) 0
(0 Arvustused)

€9.75 €6.24
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d25184

Multifunktsionaalne Muti Kihid Roostevabast Terasest Noad Multi-Kihid Köök Käärid Talisibul Lõikur Herb Laver Vürtsid Kokk Vahend Lõigatud

Bullet Punkte: 1、Säästa Aega Ja Vaeva: Herb Käärid köök käärid, see on 5 teravad noad, kaks käärid võrdne 10 noad.Me töötame koos peenema tasakaalu ja Herb Käärid on üks oma lemmik kodune köök tööriistad.

2、Quick Peel: Kasutage Herb Strippar Set kiiresti eemaldada lehed värsked herb varred.See lõikab maitsetaimed arvesse kena suurusega tükkideks ja viib neid otse plaadid ja potid.See võib muljet oma pere ja sõpradega koos peen decor nagu restoran.

3、3 tüüpi labad: Herb Käärid on 3 tüüpi terad, seda saab kasutada mitte ainult kui peeler kiiresti eemaldada Koor puu-ja köögiviljad, nagu kartul, porgand, suvikõrvits, kurk, avokaadod, jne.; seda saab kasutada ka riiv, saab kiiresti lõigata toidu ribadeks.

4、Mugav Käepide: Köök Herb Käärid' sisemine käepide on TPR parem kui silikoon, pakkudes mugav, pehme käepide.Käärid - esimene valik käsi-tööriistade käepidemed, TPR on kerge, pehme katsudes, kulumiskindla ja taaskasutatavad.

5、Ohutu ja muretu: Herb Lõikamise Käärid Määra säästab energiat ja hoiab ära juhusliku vigastuse, kui te kasutate seda.Keskkonnasõbralik materjal käepide, stiilne ja mitte-libisemine, muutes te tunnete mugavamaks.Roostevabast terasest on sügavalt integreeritud käepide, mistõttu on vastupidav ja turvaline.Need mugavad ja ultra-terav köök käärid teevad toidu valmistamine lihtsam ja kiirem.

Omadused:

1. Saab kiiresti lõigata jne.

2. Valmistatud roostevabast terasest, vastupidav kasutamiseks.

3. Lõika ribadeks paber kontoris.

4. Hea vahend köögi kasutamine, säästes palju aega lõikamine vürtsid.

Nimi:4tk Herb Strippar Komplekt

Suurus: 21X8.5X2CM, 8.3*3.3*0.8 tolline

Kaal: 150g

Materjal: roostevaba teras + silikoon

Pakend: käärid*1+käärid kaitsev kate*1+pintsel*1+taimsed leaf eemaldaja*1

Sildid: muti kihid, herb käärid, hakkimise käärid, köök käärid, herb käärid, elektriku käärid.

  • tugi: Dropshipping/Hulgimüük
  • Materjal: Roostevaba Teras
  • Brändi Nimi: VAHIGCY
  • Taotlus: Lõiketööriista
  • Mudeli Number: herb käärid
  • DIY Tarvikud: Metallitöö
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd