Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Mini Propaan Ahju Põleti, Kaasaskantav, Telkimine Pliit Bottletop Propaani Mahuti Laagris Pliit Väljas Tankless Soojendus Soojem Telk Eest

    (0) 0
(0 Arvustused)

€45.15 €24.84
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d24976

Kirjeldus:

Valmistatud roostevabast terasest vastupidavus.

Piezo süüde süsteemi käivitamiseks kütte lihtsalt.

Alustest pliidi ja ei vaja elektrit.

Rooste tõend emitter guard.

Reguleeritav turvaventiil kontrollib õhuvoolu ja küte võimsus.

Omadused:

Suurus; 13.3×13.3×17cm/5.2*5.2*6.7 tolline

Kaal toote; 180g

Materjali; roostevabast terasest + ABS

Õhukulu: 60G/h

Nimekiri:

1*Backpacking Propaan Pliit

Vaata rohkem toote detailid

1.【Kaasaskantav Disain】Kaasaskantav, väljas kaasaskantav kütteseade soojem sobib iga seikluslik tegevus nagu näiteks reisimine, matkamine, mägironimine, backpacking, telkimine ja kalapüük.

2.【Kõrge kvaliteediga Materjali】See kaasaskantav propaan laagris pliit on valmistatud kõrge kvaliteediga roostevabast terasest ja ABS materjalist, mis on kõrge temperatuur-vastupidavad, korrosiooni-vastupidav ja lihtne kasutada.

3.【Lihtne Reguleerimine Temperatuuri】saate hõlpsasti reguleerida temperatuuri telk propaani kütteseade, ükskõik kui väike või suur soovid.Stabiilne, tõhus, võimas, stabiilne temperatuuri reguleerimine, lihtne kasutada.

4.【Lihtne Paigaldada】See mini propaan ahju põleti soojem on lihtne paigaldada, saate installida selle mini propaan ahju põleti õigesti minut või vähem.

5.【Taskukohane Ökonoomne】Kõrge kasuteguriga ja säästlik.See väike, kuid võimas backpacking propaan pliit soojem jaoks telk tarbib 60G/h õhu kohta tunnis.

  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd