Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Apple Watch Band 41mm 45mm Apple Milanes Bänd Roostevabast Terasest Rihm Käevõru iWatch Metallist Rihm Bänd Seeria 1 2 3 4 5 6 7

    (0) 0
(0 Arvustused)

€12.98 €7.79
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d24519

Tervitus: Tere mu sõbrad, täname teid, et valisite meie poes, ONELANKS kui handmake watchband tehases, on alati rõhutanud eesmärk on kliendi rahulolu on meie rikkus, nõuda teenindavad iga klient, kui ilmub iga protsessi kasutamise Probleeme, asendame ja remondi seda sinu jaoks tasuta.

Ühilduv: ühildu Apple Vaata SE/6. Seeria/Series 5/Seeria 4 (40mm) või Seeria 3/Series 2/Series 1 (38mm), Nike+ ja Sport Edition kõik mudelid.Sobib 6.49~9.45 tolli (165~240 mm) randmete.

Ainulaadne Materjal: See milanese vaata bänd on valmistatud kõrge-kvaliteet võre, roostevabast terasest ja tugev magnet, pehme ja mugav kanda, kulumiskindel, scratch-vastupidavad, veekindlad ja ei ole kergesti vigastada.

Lihtne Kanda: Roostevabast Terasest rihm on mõeldud koos luku ja magnetid, rihm läbib pandla ja on kinnitatud rihma poolt võimas magnet lõpus, see ei ole ainult lihtne kanda oma iWatch sekundit, kuid ka tugev ja usaldusväärne randmel.

Hiilgavaid Värve: Suur värvi saab valida, iga värv on galvaniseeritud läbi spetsiaalse protsessi, ja see on kulumiskindel ja ei tuhmuma.Ilus läige võimaldab mis tahes värvi, et sobida teie iwatch, sobib igale puhkudel nagu poolte, sünnipäevi, koosolekuid jne.

Sildid: apple watch 6 roostevabast metallist, apple pliiats 2 tooni case, hiwatch apple rihm, 4g f wifi smart vaadata, käevõrud mi bandi 5, apple watch 7 sport, apple watch 6 juhul ariel, sandel nahast rihm, peapael iwatch 40mm, iwatch 4 metallist rihm 44mm.

  • Brändi Nimi: NoEnName_Null
  • Tüüp: Kella Rihm
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd