Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

2.4 G Traadita Game Controller For Xbox Üks/Xbox Konsooli PS3 Gamepad PC Joystick For Xbox üks controle Joypad

    (1.00) 5.00
(0 Arvustused)

€46.06 €34.54
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d23621

Reklaam

USB Wired Controller For Xbox Üks

Töötleja tagab head tulemused nupud , annab stabiilsuse ja põhimõtteliselt null-mängu viivitamine,kõrge tundlikkus ja täpsus action nuppu.Kaks surve-punkt vallandab, kaks vibratsiooni tagasiside.

2.4 G Wireless Controller For Xbox Üks Kontroller

Kui gamepad saab 360° suure täpsusega ,on parem stabiilsus, saab mängida 5 tundi täisgaasiga!Positsioneerimine, tundlikkus ja täpsus on kõrge.

Kaitsev Nahk Kate Xbox üks SlimController

Kvaliteetse Meditsiinilise silikooniga tehtud kontrolleri kaas Xbox üks Peenike remote controller, Takistab lööke, kriimustusi.

Silikoon Puhul Xbox X Joystick

See silikooni puhul on 100% täiesti uus ja kvaliteetne!See ühildub Xbox Seeria X töötleja.Silikoon materjalist kate on pehme ja sile toidu-grad,.saab täpselt lõigata sobib Xbox Seeria X töötleja suurepäraselt ja lihtne juurdepääs kõikidele nuppudele, kas sa tahad, et kaitsta oma kontroller, tee puhas ja anti-tilk, anti-hõõrdumist?Kui sa tahad , mida sa ootad?Osta nüüd!Seal on 4 värvid saadaval!

Toote Kirjeldus

2.4 GHz Juhtmevaba Kontroller

See mäng töötlejal ei ole Bluetooth-funktsiooni, küpse 2.4 G traadita edastamise tehnoloogia!eksklusiivne sagedushüplemise tehnoloogia, võimas anti-interferentsi võime, stabiilne ühendus signaali ja tasuta kontrollida.Traadita edastamise tehnoloogia ,Superior automaatne ühendus.Suure jõudlusega kiipe, kui gamepad mäng on parem stabiilsus, Toetab Xbox üks/PC/PS3, jne.

Vibratsiooni Funktsioon

Meil on projekteeritud 2 vibratsiooni mootorite see gamepad, nii, et saate kogeda rõõmu mäng paremini!Tugeva vibratsiooni tagasiside isikliku hasartmängude kogemusi, Lase mängija tunneb, nagu nad on lahinguväljal.

Toetust PC Win7/8/10

See gamepad toetada ka PC ühilduva WINDOWS XP, WIN7, WIN8 jaoks ja WIN10 operatsioonisüsteemi.

Pingestamine Salvestamine

See mäng konsool kasutab suure jõudlusega teise põlvkonna füüsilise tehnoloogia, kõrge-jõudluse 600mAh liitium-aku, sa pead ainult üles laadida, käepide, 2 tundi, saab mängida 5 tundi täisgaasiga!Kui sul on lõbus, sa ei kaota oma entusiasmi ja abitust, sest käepide on mingit võimu!

Kvaliteetne Disain

Kui gamepad on loodud 3D jalas, 360° suure täpsusega .Mugav risti võti disain rohkem paindlik ja täpne rool!Ergonoomiline käepide, Non-slip tekstuuriga, matt tunne, pikaajaline haare ei ole väsinud.See kontroller-stiilis joy pad pakub ülimat kontrolli oma lemmik mänge.Positsioneerimine, tundlikkus ja täpsus on kõrge.

Kõrge Tundlik Nuppu

Kõik kontrollerid on läbinud range korda klahvivajutused test, tagavad head tulemused nupud , annab stabiilsuse ja põhimõtteliselt null-mängu viivitamine.Kõrge kvaliteediga surve tundlik D-Pad, 360°, ilma surnud tsoon juhtnuppu, kõrge tundlikkus ja täpsus tegevus nuppu, annan teile kiireim mängukogemuse.

Stabiilne Kauglevi Ühendus

Küps traadita 2,4 GHz tehnoloogia tagab stabiilse ühenduse, ilma viivitusi, ja pakub erinevaid kuni 8 meetrit (26.3 jalad), mistõttu on võimalik nautida mängides kaug pool tuba.

Pakett nimekirja

1 X Juhtmevaba Mängukontroller

1 X 2.4 GHz vastuvõtja

1 X USB kaabel

2 X Thumbstick Mütsid

1 X Kasutusjuhend

Sildid: kuldne ps3 nahk, cbox seeria gamepad, xbox pad serie x, xbox serie x tarvikud, dominator xbox seeria x, mobiiltelefoni xbox seeria, superman ps3 nahk, xboz seeria x gamepad, led ps 3, funda xbox seeria x kontroll.

  • Päästiku Nupu Tüüp: Mittelineaarsete
  • Stiil: mando tk
  • Toote Tüüp: mando ps3
  • Brändi Nimi: TECTINTER
  • Ühilduva Mark/Mudel: Microsoft
  • Ühilduva Platvorm: XBox, PC
  • mudel: PS3-tarvikud
  • tugi: Controle Xbox Üks
  • Funktsioon: 2.4 G Juhtmevaba Mängukontroller
  • Sobib: joystick for xbox üks
  • Pakett: No
  • Tüüp: Mäng draiverid, mando xbox üks
  • Liidese Tüüp: 2.4 G
  • Mudeli Number: Xbox üks/PS3/Xbox-Seeria X S
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Ühilduv Microsoft Mudel: Üks Xbox, xbox üks s, Xbox Üks X

Lisa Oma Kommentaar Nüüd