Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Kaasaskantav Suurus, Auto Remont, Lisaseadmed Mag-Pad Magnet-Padi Hoiab Oma Tööriistu Töötades Repair Tool Ladustamine Matt, Auto remont

    (1) 5
(1 Arvustused)

€26.70 €26.17
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d23354

Omadused

Kaasaskantav suurus.

Olete ilmselt näinud Matt, mis on paindlik plaati, mis hoiab ja haaratsid oma tööriistad teie töötamise ajal.

See on magnet-pad, et saate lisada midagi, metall-ja it ' ll hoida ja klammerduvad peale oma tools samas te töötate, garaaž, sõiduauto all kapuuts, ja rohkem.

Võid muidugi kasutada Mag-Pad mistahes pinnale, kui sa oled lihtsalt hoida oma tööriistad korter ja soovite takistada oma tööriistad jooksvalt ära.

Teil on võimalik lisada ka see, et pool auto, seinale, samba, või isegi all-pool auto kapuuts hoida oma tööriistad ummikus ta, hoides neid ideaalne koht kiire kasutamine.

Mag-Pad on paindlik, nii et see teile kinni päris palju tahes kuju metallpinnal, pluss see on super tugev, vastupidav ja ekstra usaldusväärne.

Kriimustuskindel ja klammerduvad eri tüüpi pindadele.

Tehnilised andmed:

Materjal: kummi sponge+magnet

Värv: must

Suurus: 300*200*5mm

Komplekti Kuulub:

1 x Mag-Pad Magnet-Padi

Märkused:

Tegelik värv punkt võib veidi erineda pilte näidanud veebilehel põhjustatud paljudest teguritest, nagu heledus monitori ja valguse heledust.

Hulgi soodustus:

Kas on mingit soodustust lahtiselt, et?

Jah,saame pakkuda hulgi hind.me pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis ainult takes7 -15 päeva, et jõuda.

Kas te toetate tilk laevandus?

Jah,me toetame tilk laevandus.sa jäta meid saaja aadress ja telefoni number Digisild.ee, kui tellite,siis me saadame pakk vastavalt aadressile, mis teile on jäänud.

Kuidas ma saan jälgida minu pakk?

Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks).

Mida ma saan teha, kui osta kaitsmise aeg on otsa?

Kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama, siis võta meiega ühendust ja saame aidata teil laiendada seda.Nii et teie raha ei lähe minu konto.

märkus:ei ole teavet selle kohta, pakend ja arve nr ilmuvad, palun olla kindel,

Sildid: iphone cs magnet, magnet meeste magnet, magnet cutting mat, mouse pad erhu, määratlemata püksid, määratlemata cosplay, pruun mouse pad, odavad mouse pad, magsafe baseus pad, quelima iphone magnet.

  • Värv: Must
  • Erilised Omadused: Mag-Pad Magnet-Padi
  • Suurus: 300*200*5
  • Mudeli Number: Magnet-Padi
  • Päritolu: Mandri-Hiina
image

Anonymous

5
2022-11-04

“Tere, Pole probleemi, väga kiire saatmine, Artikli nõuetele, hoolimata kahe väikeseid suupisteid, kuid ma arvan, et kasuta seal on kindlasti ka teisi, väga võimsad magnetid, Top müüja, 5 *, aitäh!”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd