Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Uute tulijate 13*19mm 50tk/palju Küünte Lihvimine Ansamblid Professional Nail Art Tool Lihvimine Blokeerida ühise Põllumajanduspoliitika Elektrilised Pediküür Lõikur Suu hooldus

    (0) 0
(0 Arvustused)

€27.34 €15.04
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d231031

Uute tulijate 13*19mm 50tk/palju Küünte Lihvimine Ansamblid Professional Nail Art Tool Lihvimine Blokeerida ühise Põllumajanduspoliitika Elektrilised Pediküür Lõikur Suu ravi Pakett Sisaldab: - 50tk/palju 13*19mm

Kasutamine sissejuhatus

- Nail drill masin, Nikerdamist, graveerimine, lihvimine, marsruutimine, teritamiseks, lihvimiseks, poleerimiseks, puurimiseks ja rohkem Palun lubage 1-3tk miss tõttu, manuaal pakett, palun võtke meiega esimesel.

Kui soovite 50tk(rohkem allahindlust),te võite klõpsata siia:

Kui soovite, 10tk,te võite klõpsata siia:

Saame pakkuda ka muid lihvimine bänd suurus .Kui soovite riie Lihvimine Bänd, palun võtke ühendust meie.Me ei saa pakkuda seda.

Laevandus

1) Klient võib tagastada kaupa 7 päeva, juhul kui te ei leia tooteid katki, kui avate maatükk, palun ka pildistada meie viide.Me vastutab tagasi saatmise hind.

2) Kliendi võib tagastada kaupa 7 päeva, juhul kui tooted on head, kuid klient lihtsalt ei meeldi see, transpordi maksumus on kliendi poole.

Tagasiside

1) Kliendi rahuldav on meie ainus harrastus, palun jätke positiivne 5stars tagasisidet, kui olete rahul meile, tänu nii palju!

2) Kui te ei ole rahul meie toodete või teenuste kohta, võtke meiega ühendust, enne kui jätate negatiivse tagasiside, me teeme parima, et rahuldada meie klientide.

KKK

Q: Kuidas ma maksta oma tellimus?

A:seda saab teha online makse, et Digisild.ee süsteemi (kolmas isik), või võite meiega ühendust võtta ja tasuda offline via PayPal, Western Union, T/T üleandmine.

Q: Mis laevandus meetod peaksin valima?

A:süsteem automaatselt aitab valida tarneviisi vastavalt oma riik, palun pange tähele, erinevad vedaja on eri hind ja tarneaeg.

K: Kui palju see maksma läheb laeva kodumaal?

A:Paketi alla 2 kg on tasuta kohaletoimetamine E-packet/Hiina Post Air mail/HK Post Air Mail.Et pakk kaaluga üle 2kg, klientidega ühendust võtta ning rääkida laevandus meetodeid ja postikulud.

Q: kas On olemas jälgimise Numbri minu punkt?

A:Jah, iga maatüki kohta on ainulaadne Jälgimise Numbri tellimuse seisu jälgida vastaval veebilehel.

K: kas te madalam hind kuulutada nimekirja?

A:Jah, me kirjutada kingitus hinna vahel USA $5-10 aasta kuulutada nimekirja, mida teha, et meie kliendid lihtne deklareerida ja ei ole vaja maksta ekstra deklareerida kulusid.

K: ma olen jaemüüja; ma tahaksin osta mitu tükki oma toote, mida on hulgi hind?

A:Suur kogus tellimusi on pigem teretulnud, suurem, et suuremad allahindlused.

K: Mida teha, kui pakk ei jõudnud aeg?

A:Palun võtke meiega aidata, siis aitame leida pakk ja uurima hilinemise põhjus.

K: ma olen veebipoe omanik, saate tilk laevandus, et minu klient?

A:Jah, palun jätke selge, täpne aadress ja nimi ja teie klient.

Sildid: 100pure silk f juuksed ansamblid, elektrilised graveerija tööriist, retro ühise põllumajanduspoliitika meeste suve, üpp siiicone, lihvimine ketas pad 2, pediküüri vahend, elektri, elektrilised pediküür masin, liitium electric tool, baseball cap tüdrukud velvet, elastne lint, tüdrukud retro.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Mudeli Number: TP-END-S4
  • Pakett: 50tk/palju
  • Värv: Lilla /Roheline /Roosa /Sinine /Pruun
  • Mitu Tükki: COMBO
  • Materjal: Plast, Plasti Lihvimine Ansamblid
  • toote nimetus: Nail art Lihvimine Ansamblid
  • Suurus: 13*19mm

Lisa Oma Kommentaar Nüüd