Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Kõrvapadjakesed Jaoks Koss UR40 UR29 Pro3aa SB45 SB49 QZ PRO Kõrvaklappide Veluur Kõrva Padjad Asendamine Accessaries

    (2) 5
(2 Arvustused)

€5.57 €5.07
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d226307

Kirjeldus: 1 Hõlmab Kõrva-Hiina kuulsa brändi

2 Materjal: PU (Kunstnahast) ja Valkude nahast (Kunstnahast) / Velvet 3 Täiteaine: Sponge vaht / Memory foam 4 Värv: Must 5 kooskõlas Koss UR40 UR29 Pro3aa SB45 SB49 QZ PRO Kõrvaklappide 6 Ei ole originaal, kuid hea kvaliteediga

On mõni küsimus, palun contat meile.

Kuidas vajalik on kõrva padjad asendamine? 1. Probleem on vanade kõrva padjad vananemist.meil on asendada kõrva padjad regualrly tagada, nautida muusikat. 2. Mugavuse tase: uus kõrva padjad annavad sulle hea tunne, et nautida muusikat.kas teil on kõrva südame, kui pikk-kanda enne? 3. Müra tühistamine tasandil.uus kõrva padjad annab sulle uue kogemuse.

KKK

1. küsimus: Mida see hind sisaldab?A1: Ainult toote hind, ning osa express tasu.

K2: Kui kaup saadetakse välja peale tellimuse?A2: Tavaliselt 2-5 tööpäeva.

K3: Kas olete nõus drop-shipping mudel?V3: Jah.Kui te tellida, palun jätke sõnum andke meile teada, et te olete dropshipper, ja me eemaldame meie label "YHcouldin" brändi.

Sildid: kardiganid veluur, kõrvaklappide huawei tasuta padjad, kott koss, koss ur padjad, scrunchi velours, kõrvarõngad kõrva kulunud, koss peapael diy, ki kõrvaklapid, võre kõrvaklapid sony, kõrvaklapid koss pro.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: Kõrva Hõlmab
  • Toote Tüüp: Kõrva Padjad
  • Suurus: standard
  • Materjal: muud
  • Pakett: Jah
image

Anonymous

5
2022-08-08

“Esmapilgul väga hea kvaliteediga. Kui kaua see viimane on selge hiljem. Kohta ur40 täiesti seisis, oli veeta natuke aega asendavad vanad uutega (padjad seisis kõik katsed, kui ma monteeritud neid, õmblused ei rebeneks kõikjal. Selle tulemusena, siis nad istuvad ja näevad välja nagu perekond. Ma tellisin 4 erinevat tüüpi padjad korraga. Meeldis "nahasõbralik" hall riie (nad on väga pehme) ja kunstnahast, mille "pu kõrvapadjakesed". "Veluur kõrvapadjakesed" ma arvan, et saada kiiresti määrdunud, kuid see ei ole täpne. P. S.: kõrvaklapid ur40, originaal padjad saab eemaldada korrapäratu kruve, kui vaid veidi, tõmba need sees, kuna riie kaitse kohta ning Need padjad ei ole võimalik kanda lahti kõrvaklapid, sa ei saa siis keera kruvid. Nii et ma pean üles riputada spetsiaalse bezel kohta padjad pesadesse. Sest "potyvaya" I kasutada kitarr vahendaja, kuid üldiselt on võimalik hakkama saada ilma abivahenditeta üldse.”

image

Anonymous

5
2022-08-16

“Oodatust kiiremini saabunud. Arvan, et rohkem päris või paks kudumise Rea.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd