Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Klaasi Õlle Kruusi Tagurpidi Prillid Topelt Kiht Läbipaistev Loominguline Tee Tassid Viski Šampanja Klaas Kohvi Tassi Viina Topsi

    (0) 0
(0 Arvustused)

€5.90 €4.55
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d225841

Omadused

1. Ohutu Materjal: Valmistatud double-wall isoleeritud klaas, need käsitöö õlle klaasid on külmik ja sügavkülmik ohutu, nii et saate chill neid eelnevalt.Klaas on loodud, et hoida oma õlu külm

2. Hoiab Õlu Külm: Eesmärk on kahekordse seinaga isolatsioon, et hoida õlu külmem, enam.Õlu maitseb paremini kui regulaarselt klaasist, ja unikaalne kuju muudab joogid vaadata ilusti peatatud-in-air.Jätke see sügavkülma, et on jahutatud, joomine-valmis klaas käsi.

3. Ilus Stiilne Disain: õlle klaas on helde oma lemmik õlu, mis pakub suurepärase selguse tutvustada joogid.Kuiv ja õige sobi oma käsi täname isoleeritud kiht.

4. Unikaalne Kingitus: täiuslik kingitus tahes õlle armastaja, see isoleeritud õlle klaasid teevad läbimõeldud ja hästi kasutatavaid kingitus.See on suur sünnipäevade, housewarmings ja isadepäev.

5. Suurendada Maitse: oma suur suu disain ja soojustatud, topelt-seina klaasist, see õlle kruus parandab maitset oma lemmik õlu ja näitab välja oma kaunis valada.

Spetsifikatsioon

Materjal: Klaas

Värv: Läbipaistev

Suurus: 16 x 7 cm 18 x 8 cm, 20 x 9 cm

Kaal: 150 g, 200 g, 230 g

Pakett Sisaldab:

1× Õlle Klaas

Sildid: Õlle Kruus, klaasist joomine komplekt, tagurpidi prillid silmad, coctail klaas, baar cup, kruus klaas.

  • Drinkware Tüüp: klaas
  • Sertifitseerimine: CIQ
  • Klaasi Tüüp: Õlu Steins
  • Materjal: klaas
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd