Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

DLHiFi Mini TDA1305DAC Dekooder Arvuti Sülearvuti USB Dekodeerida Audio Kaart, Mobiil-OTG PCM2706 HiFi DAC Type-C-Input, Dual AUX Väljund

    (0) 0
(0 Arvustused)

€29.55 €20.09
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d222184

Õhem DAC, väike dekooder, pärast mitmeid auditions ja parandusi, lõplik lõplik versioon, valitud materjalidest.Digitaalne osa on eraldatud analoog-osa ja teisese isolatsioon vähendab häireid arvutist. 85 * 52 * 13MM (pikkus, laius ja kõrgus) on väiksem kui sigaret kasti.See on väike ja peen hea heli kvaliteet, aga efekt on suurepärane.

TÜÜP-C USB3.1 kasutajaliides on enam mures vale asend.See väljundid kaks 3.5 pistikupesad, ja ühendage lihtsalt üks juhuslikult.

Viimane täiendatud versioon on paljud muudatused põhjalikult läbi vaadatud.Digitaalne analoog süsteem on sõltumatu ilma häireid.Aktiivne kristall-ostsillaator on kasutatud, mis on suurem täpsus, täpsem heli vahemikus ja tugevam anti-interferentsi.Mõju on palju parem kui enne.See muudab muusika rohkem musikaalne.Heli kvaliteet on paranenud palju, võrreldes eelmise versiooniga.Tahkes olekus kondensaator on ultra-õhuke.

DAC väljund osa on valmistatud tugevast materjalist.Vastavalt töö omaduste TDA1305, pärast mitu korda heli kalibreerimise teste ja sõelumine, Weima, Philips, Siemens ja teised kondensaatorid on kasutatud.Väljund, kondensaator on väga oluline.Väljund, kondensaator kasutab Weima, ELNA audio erilist kondensaatorid.Weima ja ELNA segatakse väga hästi audio tööstusele.Igaüks, kes mängib koos audio teab oma mürgisuse.PCM2706 + TDA1305DAC dekooder USB helikaart HIFI kõrva võimendi sülearvuti integreeritud helikaart uuendada (USB toide, ükski väline toide) ei saa võrrelda CM108, see ei ole tasemel asi.

Miks lisada DAC asemel PCM2706 otsene väljund?Ma võin öelda, et heli otse toodangut 2706 on õhuke ja nõrk, ja suure sagedusega on karm.Hea emaplaadi ei ole nii hea kui originaal, helikaart.Kes kasutab, see teab.

Dekooder arvuti saab reguleerida helitugevust.Mõned arvutid ei saa reguleerida helitugevust, lihtsalt paigaldada ASIO, ja jätke teade e-posti.Paljud teised ei saa reguleerida helitugevust, ning materjalid on halb.

USB-chip võtab pcm2706 ja on I2S väljundi.Vahetult edastatud digitaalse signaali TDA1305T kaudu I2S, mis on tõhusa edastamise režiimi parandada heli kvaliteeti.Heli kvaliteet on parim.SPDIF edastamine ei ole kasutatud.Kasutades SPDIF nõuab mitte ainult kaks rohkem konversioone, kuid nõuab ka PLL (phase-locked loop, mis suurendab pabistama.Seega võib täielikult mängida potentsiaali TDA1305. See on peamine põhjus, miks me valime selle.

Suurus: lõppenud masin shell 85 * 52 * 13MM (pikkus, laius ja kõrgus), juhatuse suurusele 80 × 49.5 kuulus Philips TDA1305T kiip on kasutatud dekodeerimine osa MMDAC.Heli on selge ja puhas, taustamüra on vaikne, ja kõrge sageduse pikendamine ning õhus tunda on hea.Kuulates inimeste hääl on väga nakkav, ja bass annab mugava tunde encirclement, mis on kiire, väga stabiilne ja selge.Kiip on laialdaselt kasutatud mõned tuntud võimendi tootjad välismaal oma suurepärase heli kvaliteeti.Dekooder annab neile täiuslik kombinatsioon, kõrge resolutsiooniga, paindlik bass, piisava dünaamika, ilus tämbri ja puhas ja puhas heli.Tavaliselt saab kuulata vokaal kuolata laule, string, klaver jne.Ma usun, et see saab täielikult rahuldada teie ja toob sulle üllatus: selline väike ja odav DAC on selline suurepärase heli kvaliteeti.USB-vastuvõtja ning selle pardal on PCM2706, ja CM108 ei ole samal tasemel.Materjal, mida kasutatakse selle pardal on pildistatud selline, kus saab näha ja võrrelda.See ei ole nagu mingi lõpetanud masinad, et ei näe kasutatud materjali laual.

TDA1305 kiip on kasutatud DAC dekodeerimine paljude tuntud arvutid:

CAMBRIDGE AUDIO CD6 TDA1305T CYRUS dAD3 TDA1305

MICROMEGA STAGE6 TDA1305 MISSIOON dAD3 TDA1305

NAIM AUDIO-CD3.5 TDA1305 NAIM AUDIO CD5 TDA1305

ROOSA KOLMNURK ARVSÕNA TDA1305T

ROKSAN KASPIA TDA1305

RCD-970BX TDA1305T

ROTEL RCD-975 TDA1305T

Sisendi liides on USB-port.Pärast otse ühendamist arvutiga, on draiver installitakse automaatselt.Pärast draiveri installimist, kui algne helikaart on varjestatud, mida on väga mugav kasutada.

Väljund liides on kaks 3,5 mm pistikupesad usaldusväärne kontakt.Üks auk võib olla seotud front stage ja võimendi kaudu 3.5 pööra RCA signaali kaabel ja teise augu saab ühendatud peakomplekt), et kuulata heli, mis on mugav ja praktiline.

küsimused, mis vajavad tähelepanu:

Maht on kohandatud arvuti (audio-player).Palun keerake helitugevus, kui kasutate peakomplekti, et vältida kahju, et peakomplekt!

Probleemid: Kuna USB vastuvõtja kiip on haavatav väliste häirete, kui sageli, kasutades suure võimsusega elektri seadmete ja elektriseadmed, mis on suhteliselt kõrge elektromagnetilist kiirgust, mis võib mõnikord põhjustada ebanormaalset toimimist: vaikne või lärmakas.Sel juhul, see on normaalne, et ühendage lahti USB-kaabli abil ja oodake 3-5 sekundit enne ühendamist seda

Sildid: dekooder arvuti sülearvuti usb dekodeerida, heli dekooder, topping d10, audio dac, hi fi, LUSYA.

  • Sisendid: USB Type-c
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • bluetooth: No
  • Brändi Nimi: LUSYA
  • PCM-Proovide võtmise sagedus: 44.1 kHz, 48 kHz
  • Mõõdud (W x H x D): 85X52X13MM
  • WIFI: No
  • D/A Converter: TDA1305DAC
  • USB Ühilduvus: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows XP, Windows Vista, Android, osx
  • Mudeli Number: DL-TDA1305DAC
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Väljundid: 3,5 mm
  • DSD Proovide võtmise sagedus: Puudub
  • Tüüp: KAASASKANTAV
  • Materjal: Metallist
  • PCM Sõna Pikkus: 16-bit

Lisa Oma Kommentaar Nüüd