Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

G23 Titaan Augustamine Kõrvarõngad Hoop CZ Helix Sisemiselt Keermestatud Tragus Kõhre Crystal Labret Keha Perforeeritud Ehted

    (1) 5
(1 Arvustused)

€12.24 €5.51
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d217808

G23 Titaan Augustamine Kõrvarõngad Hoop CZ Helix Sisemiselt Keermestatud Tragus Kõhre Crystal Labret Keha Perforeeritud Ehted

* Toote detailid:

* Omadused: 100% uus ja kõrge kvaliteediga, G23 Titaani on väga populaarne materjal, keha augustamine tööstus, mis kujutab mood, tervis ja sotsiaalne areng.

* Tüüp: Keha augustamine

* Sugu: Mees/Naine

* Sündmus: kevad, suvi, sügis, talv, iga päev, vaba aeg, kuupäev, pidu, kingitus andes

* Materjal: G23 titaan

* Värv: nagu on näidatud joonisel

* Suurus: nagu on näidatud joonisel

* Disain: Kõhre perforeeritud rõngad saab kasutada earlobes/kõrvarõngad/huule rõngast/kõrvarõngad/suu rõngad.Neid saab kanda kodus, kulunud tarvikud, kui läheb välja, ja arvestades, kingitused.

* Soe Nõuanded:

1. Värvi kirje võib olla veidi erinev pilt tõttu, valgustuse ja ekraani Seaded.

2. Palun lubage väikesed erinevused, mis on tingitud erinevatest manual mõõtmise.

Palun valige stiil sulle meeldib.

4. Sa ei pea muretsema allergia.See on mugav päeval või öösel.

Toote Kirjeldus Suurus

Tsirkoon on mingi pärl, millel erilised omadused.See on suurem murdumisnäitaja määr ja suurem hajutatus, värvitu või kahvatu sinise tõu pärast töötlemist, on tugevamad tulekahju nähtus, nagu teemant.Sest see on väga sarnane teemant välimus, seda loetakse nagu pärl, mis on võrreldav teemant.Pärl maailma loetletud tsirkoon, türkiis ja lapis lazuli nagu detsembril sünnipäev kivid, mis sümboliseerib võitu, õnne ja edu tagatis.

Toote Pildil

Titaan punktsioon ehted on areneva tööstus.See muutub uue majandus läbimurre ehted tööstuse, sest titanium ehted on uued ehted materjal, koos oma "biophilic" laadi.Inimese keha, mis on resistentne sekretsiooni korrosiooni, mitte-mürgine, sobib igale steriliseerimise meetodid, nahale sattumine ei kahjusta ühegi inimese nahk, eespool nimetatud omaduste, viimastel aastatel on järk-järgult välja valitud, mida paljud suured brändid kodus ja võõrsil

Valmistatud kõrge kvaliteediga G23 titaan, vastupidav, ohutu ja usaldusväärne.Top disain kuupmeetri tsirkoon oksiid on stiilne ja atraktiivne.

Ettevõte on kogum projekteerimise, tootmise, müügi, kui üks terviklik titaan keha perforeeritud ehted firma.Vastavalt turu nõudlusele, meil on keele-rõngad, naba rõngad, kõrvarõngad ja muud piercing tooteid, mis on väga populaarne Põhja-Ameerikas, Euroopas, Austraalias, Lähis-Idas, Kagu-Aasias ja teistes riikides.Tõekspidamine firma: "kvaliteet, hind, maine"; parim kvaliteet, konkurentsivõimeline hind, parim teenindus on meie käitumiskoodeksi; algse stiili, unikaalne käsitöö kunst on meie fond, Integratsiooni, tavade ja innovatsiooni on meie ettevõtte vaimu.Ettevõte tegeleb peamiselt hulgi-ja jaekaubandus.Me hoiame uusi ja vanu kliente meid külastama ja luua paremat tulevikku üheskoos.

Tagasiside:

1. Kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta, palun jätke oma positiivset tagasisidet ja 5 tähte.

2. Kui te ei ole rahul meie tooted, kaup on kahjustunud kaup on vale, ei ole kauba vastuvõtmiseks, me toetame saata või raha tagasi.Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivset tagasisidet.Me garanteerime, et me ei lahenda ühtegi probleemi, et sa 100% oma rahulolu.

Teenused:

1. Me hoolime meie väärtustatud kliendid, ja alati püüame oma parima, et aidata teil, lootes luua pikaajaline äri teiega.

2. Enne lahkumist mis tahes negatiivset tagasisidet või avatud ja vastuoluline kohapeal, palun võtke meiega ühendust.Palun andke meile võimalus töötada midagi välja.

Sildid: kelle kõrvarõngad, pant goth, plug anale diament, earings maksn, segatud ehted korraldaja, ehted kõrvarõngad, gold anal, ts augustamine, keha ar ehted, telgid titaan.

  • Mudeli Number: FR+00088
  • Toote Tüüp: Keha Ehted
  • Trahvi või Mood: Mood
  • Keha Ehted Tüüp: Plug & Tunnel Ehted
  • Metallide Tüüp: Titaani
  • Materjal: Kuupmeetri Tsirkooniumoksiid
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Stiil: TRENDIKAS
  • Kuju\muster: Geomeetriline
image

Anonymous

5
2022-07-15

“Armas augustamine protsenti.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd