Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

3tk/set Küünte ja Küünenaha Nipper Roostevabast Terasest Lõikur Clipper Topelt-lõpuks Surnud Naha Eemaldaja Kääride Nupp Kooriv Tööriistade Komplekt

    (1.00) 5.00
(0 Arvustused)

€4.55 €3.00
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d215857

3tk/set Küünte ja Küünenaha Nipper Roostevabast Terasest Lõikur Clipper Topelt-lõpuks Surnud Naha Eemaldaja Kääride Nupp Kooriv Tööriistade Komplekt

Omadused:

Professionaalne Küünenaha Nupp ja Lõikur

Kasutada terav ja ohutu Küünenaha Trimmer, et koorida kiiresti ilma mis tahes kahju või valu.

Sind Hea Kogemus

Meie maniküür vahendid on ideaalne kasutamiseks kodus, spaad ja salongid.Teravad viimistletud näpunäiteid täpne lõikamine hangnails ja räbalais küünenahad.See on suurepärane kosmeetiline vahend, maniküür ja pediküür kasutab.

Lihtne Kasutada

See küünenaha nippers on spetsiaalselt mõeldud täpselt labad, mis võib isegi katkesta väiksemad küünevalli kiiresti & ohutult.Kasu on ergonoomika ja lihtne grip käepide, mis annavad täpset & täpsus lõigatud, väga lihtne kasutada.

Lihtne Puhastada

Vastupidav roostevabast terasest küünenaha eemaldaja tööriistad muudavad teie küüned ohutu ja tervist, vältida bakteriaalne infektsioon.

Kutiikul tõukur teha küünevalli push up ja geel küünte eemaldamine jne, siis kasuta küünenaha nipper katkesta ekstra küünenaha.

Küünenaha trimmer komplekti kuulub:

3x Küünenaha Kääride

Sildid: marmor käärid, küünenaha eemaldatav, küünenaha nupp p, kääbus küünenaha nupp, kiudaineid käärid, clipper trimmer, punkt kääride, koo kääride, laikou käärid, kate iphone attac titan.

  • Mudeli Number: Küünte Ja Küünenaha Nipper Roostevaba
  • Toote Tüüp: Küünenaha Kääride
  • Suurus: Dead Skin Remover
  • Mitu Tükki: Üks Ühik
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd