Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4

Puit Märk Viking Hunt Warrior Käsitööna Lahing Valmis Kilp Keskaja Viking Warrior Shield Wall Hanging Decor

    (1) 2
(1 Arvustused)

€47.73 €12.88
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d21221

Bullet Punkte:

1、[ on Valmistatud kvaliteetsetest Materjalidest ] Viking Kilp Cosplay on valmistatud kõrge kvaliteediga puidust materjale, tugev, kerge ja vastupidav, sisaldades õrn välimus ja suur vastupidavus.

2、[ Kergesti Teha ] Puidust Viking Kilp on mõeldud kerge ja kaasaskantav, lihtne ja mugav kaasas kanda, featuring excelletn põrutuskindel tulemuslikkuse.

3、[ Peen Töö ] Keskaegne Puidust Kilp on käsitsi valmistatud peen viimistletud, featuring täis funktsioone ja suurt mugavust, luues klassikalise keskaja atmosfääri.

4、[ Laia Kohaldamise Ulatus ] Wolf Viking Kilp ei ole ainult praktiline kostüüm aksessuaar, vaid ka õrn kaunistamiseks, sobib seintele, aiad, tuba, bürood, ja kõikjal, ideaalne maskeraad rekvisiite ja cosplay pool tarvikud.

5、[ Ideaalne Kingitus Sõpradele ] Keskaegne Viking Kilp on ideaalne valik partyfavors ja dekoratsioonid, ideaalne kingitus teie sõbrad, naabrid, ja peredele, mis on populaarne nii lastele kui täiskasvanutele.

Kirjeldus:

Keskaja Viking Kilp on käsitsi valmistatud kvaliteetsest puidust, peen viimistletud, luues tugeva keskaja atmosfääri cosplay isikutele ja kodu kaunistused.

Kirjeldus:

Nimi: Keskaja Viking Kilp

Materjal: Puit

Suurus: 38*38*5cm/14.96*14.96*1.97 tolline

Pakkeleht:

1* Keskaja Viking Kilp

Sildid: märk, viking teenetemärgi, plakatid tina, puidust kilp, viking kilp, puit, kilp, puidust.

  • Materjal: Kaubaalused;Puidust
  • Päritolu: Mandri-Hiina
image

Anonymous

2
2022-10-23

“väga Väike”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd