Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

XTUGA Q12 Professinal Audio Interface Mini Mono USB helikaart Seire-2-Channel Audio Mixer Algaja Stuudio Laulu

    (3) 5
(3 Arvustused)

€45.35 €27.21
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d209461

XTUGA Q12 Professinal Audio Interface Mini Mono USB helikaart Seire-2-Channel Audio Mixer Algaja Stuudio Laulu Salvestamine

16 Bit/48 KHz, Professionaalne Audio : XTUGA Q12 audio interface, mis on varustatud kahe combo pesa XLR ja üks 6.35 mm mic/line/kitarri sisend.See hõlmab +48V phantom toide jahuti mikrofonid,Q12 audio interface on stuudio-klassi 16-bit/48 KHz converter optimaalne heli kvaliteet.Kas sa oled laulja, laulukirjutaja, produtsent minna, või vaja kaasas salvestus -, ultra-usaldusväärne Q12 audio interface aitavad teil sära digitaalse valdkonnas.Stereo/Mono Väljund, Täiuslik Salvestamise Loomine Assistent: Traadita 2-channel audio interface controller DJ mikser on täiuslik viis mix audio-MP3, mikrofonid ja võimendi ühendatud seadmed.Vahetada 2-kanaliga mono-ja 1-channel stereo ühe klahvi.Eraldi HI-Z (instrumendi sisend mode) Nuppu: See audio mixer on ainult tuning funktsioon, nr Bluetooth ja USB pesa muusika taasesituse funktsioon circuit, rohkem ametialast tuning, parem sisemine circuit optimeerimine, parema heli kvaliteedi, ja väiksem müra korrusel.Juhi-Tasuta Paigaldus ja Lai Ühilduvus: XTUGA Q12 helikaart ühendab ARVUTI saab toetada plug and play, ei vaja draiveri installimiseks. (Märkus: kui teil on erivajadustega salvestamine saate installida [ ASIO4ALL ] ise) .See on kooskõlas kõige salvestamise tarkvara, näiteks Koristaja, Audacity, Garage, Cubase, Ableton Live, jne.Q12 helikaart pakub teile uus vabadus salvestus, redigeerimiseks ja segamine, iga heli salvestamist on stuudio kvaliteeti, mis tähendab, et te ei pea minema stuudios uuesti salvestada hiljem.

"Null-Latency" Järelevalve: XTUGA Q12 audio interface segamine kontroll võimaldab null-latency otsese seire, mis tähendab, et muusikud saavad kogemusi, nende tulemuslikkuse selgelt – ei hiline või kohaliku tegevusrühma tagasi signaali, mille tulemuseks on parem jõudlus ja salvestamine.

Tehnilised näitajad: MIC Sisend: 1-2 (tasakaalustatud ) Frequency Response: -1/-1dB,20Hz - 20 khz Dünaamiline Vahemik: 82 dB,kaalu täielik Harmooniline Moonutus: +n 0.03%,1kHz Maksimaalne Sisendi Tase: +6dBu Sisendi Vastupanu: 4kΩ Saada Vahemik: +3dB- +60dB Polaarsus: 1: Madalikule, 2: Kuum traat [+], 3: Külm traat (üks) energiatarve: > 5W LIINI Sisend: 1/2 (tasakaalustatud ) Maksimaalne Sisendi Tase: +10dBu Sisendi Takistus: 18.5 kΩ Saada Vahemik: -10dB- +40dB HI-Z Sisend: 2 (tasakaalustamata) Maksimaalne Sisendi Tase: +3dBV Sisendi Vastupanu: 1mΩ Saada Vahemik: 0dB- +40dB Peamine Väljund: Takistus tasakaalustatud Frequency Response: -1/-1dB,20Hz - 20 khz Dünaamiline Vahemik: 82 dB,kaalu täielik Harmooniline Moonutus: +n 0.03%,1kHz Maksimaalne Sisendi Tase: +6dBu Sisendi Vastupanu: 100kΩ Telefon Sisend Maksimaalne Sisendi Tase: 15mW Sisendi Vastupanu: 40Ω USB USB Liidese:Full speed 2.0 diskreetimissagedus:16-Bit/48 khz

Toodete Nimekiri: helikaart *1 Kasutusjuhend*1

Sildid: audio interface helikaart, audio mixer, digitaalne mikser heli professionaalne stuudio, helikaart, audio interface salvestamise stuudio.

  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Mudeli Number: Q12 Helikaart
  • Kimp: Kimp 1
  • Tüüp: Registreerimine Komplektid
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Feature1: Audio interface
  • feature4: audio mixer
  • Feature3: professionaalne heli kaart
  • Feature2: helikaart
  • Brändi Nimi: xtuga
image

Anonymous

5
2022-08-09

“See helikaart on väga mugav jätta välja. On ainult suurus mobiiltelefoni. Seal on USB-port taga helikaart, võib see annab energiat, samas kui kaamera on arvutiga ühendatud. Saab ühendada ka iPad kasutada K mööbel laule, mis on tõesti hea!”

image

Anonymous

5
2023-01-05

“Selleks saabus kiiresti (võttes arvesse, et Uus Aasta pühadel) 2,5 nädala jooksul. Hämmastavalt hea heli! Ma ei osanud oodata nii kõrge kvaliteediga heli! Väga kena! + Tänu kingituse eest (mikrofon seista). Väike muutus, kuid räägib müüja, sest inimene, kes hoolib oma maine. See on suurepärane! Ma kindlasti, et midagi muud! Soovitan nii müüja ja kauba kohta!”

image

Anonymous

5
2022-08-19

“Helikaart on laekunud. Ostsin selle salvestamise laule. Heli ja kvaliteet on väga tugev. Ma arvasin, et hind oli pronks tasandil, kuid see osutus kuningas tasandil. Selline tunne, eriti võimas on!”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd