Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Sohimi 3 in 1 TPE Automaatne Imemiseks ja Kütte Masturbator Cup Meessoost Mänguasjad Käed Vaba Võimas Stimuleerimine Elektroonilise Meestele

    (0) 0
(0 Arvustused)

€86.83 €43.41
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d20903

Sohimi 3 in 1 TPE Automaatne Imemiseks ja Kütte Masturbator Cup Meessoost Mänguasjad Käed Vaba Võimas Stimuleerimine Elektroonilise Meeste puhul See mees masturbator cup funktsioone võimsad mootorid ja ja peen töö, mis pakub tahke tagatis pikaajaline kõrge jõudlusega operatsiooni, põnev fusion vaakum-nagu mõju ja äge vibratsiooni teile.Kütte-nupp võimaldab teil tunda tõelist suu temperatuur selles tuss vaikne puur masin.

6 Äraveo & 9 Vibratsiooni režiimi - masturbator cup on 6 võimas äraveo ja 10 uimastamise vibratsiooni sagedusi, nõrk, tugev, aeglane-kiire, 360-kraadi stimulatsiooni vastu oma riista, on võrreldavad rõõm sügav kurk!

Täis Silikooni Wrap Realistlik Mees Stroker - turu originaal all-silikoon-pakitud automaatne suhu mänguasi masin ergonoomiline disain simuleerib 360-kraadise sügav kurk-imemiseks.

Intelligentne Kiire Kütte - Seda saab ideaalselt simuleerida ja suuõõne temperatuur, 60s kiire temperatuuri tõus, intelligentne püsiv temperatuur.Loodud tõetruu vagiina füsioloogilist struktuuri luua realistlik keskkonna teha, mida te kogete.

Mängi Meie Male Masturbators - USB-laadimine, eemaldatav varrukas on lihtne puhastada, super vaikne, see masturbatsioon cup on mõeldud, et maksimeerida oma seksuaalset naudingut, aitab teil arendada rohkem orgasmi kontrolli.Kes ei taha olla enam nauditav sex? Omadused

*9 vibratsiooni režiimid

* 5 äraveo režiimid

* Pigistada funktsioon

* Lisatasu pehme ja veniv materjal

* USB-laadimine

Kirjeldused

Värv: Must+Punane

Võimsus Tüüp: Laetav Liitium-ioon aku

Pinge: 5V

Materjal: ABS+Silikoon

Funktsioon: Väristama+Köniinsä+Pigistada

Pakkeleht

1* Mees masturbator 1* Kaugjuhtimispult 1* USB laadimiskaabel

1* Kasutusjuhend

Näita Toote

Toote Info

Kõik tooted on 100% bränd uus, toimiv ja kontrollitakse hoolikalt enne saatmist läbi.

Kõik tooted on valmistatud Meditsiinilise klassi materjali, 100% ohutus, ohutu keha (See on normaalne, et tunned kerget lõhna, kui esimene lahti, sest toode oli suletud pakendis kuud.Palun puhastage see ja kuiv, see loomulikult, lõhn kaob varsti.)

Umbes Saadetis

Me saadame välja et sees 2 tööpäeva jooksul.Tarneaeg varieerub vastavalt erinevate riikide ja mõjutavad ilm,riigipühadel ja nii edasi.Kui selleks ei ole saadud kuulutada aega, palun võtke meiega ühendust.

Mida teha, kui vastama toote probleem

Palun kasutage toodet vastavalt toote kasutusjuhendit esiteks, kui sa ikka ei saa seda kasutada, siis palun võta ühendust klienditeenindusega aeg, siis ärge avage vaidluse juures on, me usume, et suhtlemine on palju parem kui vaidlus.

Sildid: Automaatne Imemiseks, mänguasjad, sohimi mänguasi meestele, sugu tooys meestele, meeste sugu tööriist.

  • Brändi Nimi: Sohimi
  • Mudeli Number: SHD-S209-0
  • Toote Tüüp: Masturbatsioon Cup
  • Materjal: TPE
  • Rõve Pilt: No
  • Seksuaalse Alatooniga: No
  • Mitu Tükki: Üks Ühik
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd