Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Mood ja Elegantsed Daamid Värv Rhinestone Paabulind Bankett Sõle Ehted Kingitus

    (3) 5
(3 Arvustused)

€2.37 €1.67
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d208900

mood prossid

Järgige poodi, et nautida täiendavad allahindlused!

Materjal: Sulam/Tsirkoon

Värv: värviline

Muster: Paabulind

Stiil: trendikas, elegantne

Kohaldatava inimesed: naised

Toote pakendamine: pross

Osta Märkused:

1. Tänu valmistamise tolerantsid, seal võib olla mõningaid erinevusi partiide vahel.

2. Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust.Täname, et olete tulemas.

Elu nõuanded:

1. Hooldusega seotud tarvikud: Ärge puudutage aksessuaarid, kosmeetika, eriti meik remover!Vesi, küünelaki eemaldaja, nail polish, need keemilised komponendid, hakkab kiiresti roostetama kuld pihustada pinnale ehteid.Kui need on värvitud, palun pühkige see ära pehme lapiga või näo kudede aega.Kui te kogemata puista asju nagu emulsioon, mis käsitleb ehted, palun pese voolava vee all aega ja seejärel mähkida ehted pehme lapiga ning pühkige seda kuiva.Kui te puudutage naha ja higi, seal on mõned korrosiooni pikka aega, nii et palun pühkige see ära pehme lapiga või näo kudede pärast higistamist.

2. Seoses kulumine: ehted vananeb, mis on tõeline kuld ja hõbe kehal, sest muhke põhjustab ka kulumine, nii et palun kandke seda hoolikalt.

3. Ladustamise meetod: Kui sa ei too eemaldatud ehted, palun puhastage seda ja hoidke seda ziplock kott.Kui see on otseselt kokku puutuda õhk, ilma pühkides, kui seda ei ole kulunud kaua aega, tekitab see pind, värv, kuld olla oksüdeerunud ja roostes tõttu higi peitsi ja muud mustust puutuks kokku õhuga.

Kui kannad ehteid nagu värvitud kuld ja looduslikud kivid, siis peaks olema viimane samm pärast valmistamine, pihustamine, parfüümid, ja kaste ise, nii et saate vältida kontakti tarvikud ja kemikaale, ja saab sobitada neid vastavalt oma riideid.

Tagasiside:

Kui teil on mis tahes küsimusi, et, võtke palun ühendust võtma kaupluses, klienditeeninduse töötajad õigel ajal tagasisidet.Ära anda halb arvustused hakkab, me püüame oma parima, et teid aidata!

Sildid: suur lilla rhinestone pross, kindad paabulinnud nahk, sõle paabulind pearl, ring kive pross, paabulind sõle pronks, müts paabulind, paabulind rhinestone pross, weiss rhinestone pross, paabulind kuld rahakott, lind keraamiline pross.

  • Kuju\muster: Loomade
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • CN: Zhejiang
  • Materjal: Metallist
  • Mudeli Number: A10359
  • Trahvi või Mood: Mood
  • Metallide Tüüp: Tsingi sulam
  • Toote Tüüp: Prossid
  • Stiil: TRENDIKAS
  • Prossid Tüüp: Prossid
  • Sugu: NAISED
image

Anonymous

5
2022-10-26

“Kui kirjeldus.”

image

Anonymous

5
2022-08-11

“hea hea..”

image

Anonymous

5
2022-10-17

“See tuli väga hästi. See on väga kena.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd