Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4

Hoiatus Ala Valvatakse Poolt Bull Terjer Uudne Koera Märk Koera Armastaja Vintage Home Decor Baar, Pubi, Klubi Mees Koobas Vintage Plakat

    (0) 0
(0 Arvustused)

€9.26 €5.56
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d20235

modname=ckeditor

Toote Andmed

1. Materjal: Metall-2. Suurus:20cm * 30cm (7.8"*11.8"tolline) 3. Kaal:0.2

Omadused: 1. Saab panna laua peale voodi või seinale riputada jne. 2. Kasutatakse dekoreerimiseks kodus,kontoris,baar,kõrts,pood,garaaž,kohvik,hotell ja teistes kohtades. 3. Pilt on loominguline,lepinguline,moes. 4. Valmistatud kõrge kvaliteediga tina,valtsitud servad on ohutu. 5. Tahtlikult tehtud ilmuvad vintage,kriimustatud, kriimustatud,vana,roostes,murenenud,maamees, vanuses,värvi,kuid pind on sile kõik üle. 6. Tehnika, tootmise ja trükkimise tehnikaid. 7. Ideaalne kingitus sõpradele,perele ja endale. 8. Lihtne Riputada :Kaasas neli kruvi augud ja see on piisavalt hele, et olla paigaldatud kahepoolne vaht lindi või Käsk Ribadeks.

modname=pildid&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center

Sildid: vöö kott bull terjer, bull terjer pidžaama, kampsunid bull terjer, bull terjer kruus, bull terjer käekott, kõrvarõngas bull terjer koer, bull terjer võtmehoidjad, kangast mask bull terjer, bull terjer jope, peapaelad bull terjer.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Kuju: Ristkülik
  • Materjal: Metallist
  • Stiil: Ameerika Stiilis

Lisa Oma Kommentaar Nüüd