Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

24tk/Box Pikk Kirstu Vale Küüned Lohe Mustri Disain Ballerina Maniküür Plaastrid Vajutage Küüned Täielikult Katta Küünte Näpunäiteid

    (4) 5
(4 Arvustused)

€2.01 €1.41
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d197350

100% Uued Saabumise Kõrge Kvaliteediga

Värv:Nagu Pildil

Materjal:Akrüül

Kuju: Pikk, Baleriin

Stiil:Täielik Küünte Vihjeid Pakett sisaldab: 24tk Küünte Vihjeid + Liim(Vedel liim või Vajuta liimi Juhuslik saada) Märkus: 1.Tänu valgust ja ekraani seadistus erinevus, elemendi värv võib veidi erineda pilte. 2.Suurus on käsitsi mõõdetud, ja seal on 0.5-1mm kõrvalekalle.

Märkus: 1.Tänu valgust ja ekraani seadistus erinevus, elemendi värv võib veidi erineda pilte. 2.Suurus on käsitsi mõõdetud, ja seal on 0.5-1mm kõrvalekalle.

Toote kohta: Kvaliteedi Garantii False nail tips valmistatud vastupidav materjal akrüül, ei lõhna, mitte-mürgine oma keha ja küüned, pakkudes tervislikku & mugav keskkond, kui sa seda teed, nail art.Täielikult Katta Kirstu Disain Kirstu naelad on lihtne avada, värvi-ja kohaldada.See näeb välja loomulik ja kena holding värvi eraldamata või streaking, muutes oma nõuandeid maagiline ja stiilne.Lihtne Kasutada Vastavalt teie võimalus kanda need pikad või klipp neile lühike, lihtne sisekujundus ja esitada neid mis tahes pikkusega ja kujuga, nagu teile meeldib.Multifunktsionaalne Applic

1) Oma Uksest ukseni Vedu.Võimalik saata rohkem kui 100+ riikidest

2) Kui te ei saanud oma kauba raames normaalsel ajal, või sa arvad, et midagi on valesti transpordi käigus.palun ärge muretsege ja julgelt meiega ühendust, me kontrollime seda sinu jaoks.

Märkus: Mõned productes saadetakse kaudu registreerimata posti, mida ei saa jälgida.Kuid see saab tulema, siis 40-60 päeva jooksul, palun ärge muretsege.

kui te ei saa seda 60 päeva jooksul, me saata kaup teile või tagastame teile raha täis!Aitäh!Kui tellimuse ulatuda kuni $10 kui, siis saadame need teile kaudu registreerida e-posti.Saate jälgida oma toodete kõik teed.

1) Kui sa ei ole rahul toote võite tagastada kauba vahetamist või raha Tagastamist (7 päeva jooksul pikk)

aga palun suhelda meiega enne tagasi.Kõik objektid peavad olema heas seisukorras.Nad peavad olema tehtud resalable seisukorras.

Mõned vead, ei ole garantii, nagu katki, kriimustatud ja nii edasi.

2) Kui punkt on defektiga 1 kuu, saadame sulle asendamine ilma ekstra laadija ja pakkuda toetust pärast saame osa on defektne, punkt.

Kuid Tuleb tagada, et ei mees-tehtud kahju.

1) Meie eesmärk on pakkuda kõrgeimal Tasemel klienditeenindust ja meie klienditeenindus

Me hoolime meie väärtuslikke kliente ja püüab lahendada ettenägematuid probleeme.

2) Kui sa ei vasta kaupade palun võtke meiega ühendust aega ja saada sõnum esiteks, enne kui jätate negatiivse tagasiside või avada mis tahes vaidlus alibaba .

Negatiivne tagasiside ei lahenda midagi, mida me alati teeme oma parima, et lahendada probleeme ja elada kuni oma satisfactio

3) Me väga tahame, et toetada oma tellimusi ja hindavad oma 5-TÄRNI POSITIIVSET tagasisidet.Kui te naudite meie toodete, palun andke meile kõik 5 tärni tagasiside teie tagasiside motiveerib meid edasi liikuda ja pakkuda teile paremat teenust.Ja kui jätta tagasisidet ilus pilt toodet saame saata teile kupong nagu kingitus.(palun võtke meiega ühendust esimesel)

4) Palun võtke meiega ühendust läbi Digisild.ee pärast, et või jätke sõnum meile, tavaliselt me vastame jooksul 1-2 tööpäeva

1) me võtta alipay online makse.

2) Me võtta ka Western Union MoneyGram T/T) makse.

Sildid: vajutage pruun küüned, chuck kirstu cosplay, daimi küünte näpunäiteid, moromeno akrüül küüned, paksus akrüül küünte, gropyl vale küüned, allure pulber küüned, naiste küünte akrüül, kunstlik silikoon küüned, küüned täis vajutage set.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Mudeli Number: Täielik Küünte Näpunäiteid
  • Funktsioon 1: Kirstu Võlts Küüned
  • Brändi Nimi: Beateal
  • Materjal: Akrüül
  • Mitu Tükki: Üks Ühik
  • Funktsioon 5: Ballerina False Nail Tips
  • Toote Tüüp: False Nail
  • Funktsioon 7: Eemaldatav Vale Küüned
  • Suurus: Fake nails coffin
  • Küünte positsioneerimine: High-end küüned
  • Funktsioon 2: False Nail Tips
  • Funktsioon 3: Ilu Küünte Vahendid
  • Tüüp: Täielik Küünte Näpunäiteid
  • Taotlus: Sõrm
  • Funktsioon 4: Pikk Kirstu Vale Küüned
  • Funktsioon 6: Täielikult Katta Vale Küüned
image

Anonymous

5
2022-09-15

“Väga kena, ja saabusid väga kiire”

image

Anonymous

5
2022-10-03

“need küüned olid armas ja nii ilus, ma tahaksin kindlasti neid osta jälle”

image

Anonymous

5
2022-07-23

“Super Jolie”

image

Anonymous

5
2022-07-19

“Väga ilus, just nagu pildid, mida ma kindlasti soovitan.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd