Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Earpods puhul Google Pixel Pungad 2 Puhul Karabiin Kate Laadimise Kasti Bluetooth-Peakomplekti Juhtudel Tilk Tõend Coque

    (2) 3
(2 Arvustused)

€6.67 €3.67
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d187373

Earpods puhul Google Pixel Pungad 2 Puhul Karabiin Kate Laadimise Kasti Bluetooth-Peakomplekti Juhtudel Tilk Tõend Coque

Kirjeldus:

1 põrutust Materjal: kaitsev kate on mõeldud Google ' i Pixel Nuppe 2 ja korpus on valmistatud vastupidavast ja amortisaatoritega, elastne materjal, pakkudes täiuslik tasakaal kaitse ja sobib, andes sulle imeline kogemus.

2 , kauakestev Kaitse: See kate on valmistatud kvaliteetsest, vastupidavast materjalist ja shock-vastupidavad veekindlad materjalid annavad piisava kaitse põrutuste, kriimustuste, tolmu ja pritsiva veega.Ja asja on võimalik kasutada ka pikka aega.

3 , Lihtne küsida: Seal on avaus alaosas silikoon, siis nii, et võite panna oma peakomplekti ilma eluase, on teil võimalik vaadata ka aku indikaator peakomplekti.

4 , Lihtne teha: See juhtum on varustatud metallist karabiin konks, mida saab hõlpsasti ühendada seljakotid, rahakotid, rahataskud, jne.nii et juhtum on ideaalne väljas sport nagu jooksmine, matkamine ja nii edasi.

5 , Pakett Sisaldab: pakett sisaldab 1 * karpi ja 1 * karabiin. (Palun pidage silmas, et pakett ei sisalda earbuds Google Pixel Nuppe 2 ja laadimise puhul Google Piksel Nupud 2)

Meie Teenus

1, Fast Shipping 2-5 Päeva + Õigeaegselt Sooja Vasta + Positiivne Suhtumine;

2, Kiiresti Probleem Lahendada Iga Kliendi jaoks;

3, Tilk Laevandus Toetust!Segatud Värv Toetust!Hulgi-Toetada!

4, vene Sõbrad, Palun jätke oma TÄIELIK NIMI, et saada pakk

Sildid: pikk karabiin, tasuta kohaletoimetamine esemed tossud, euroopa earpods, kõrvaklappide puhul pod, naine google pixel telefoni puhul, pro peakomplekt, pela pixel 3 kohtuasjas, yakult kõrvaklapid juhul, pubg earpods juhul, earpods bluetooth 18.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: LYKL
  • Toote Tüüp: Kõrvaklapid Juhtudel
  • Mudeli Number: Google Pixel Pungad 2 Pakki, Google Pixel buds2
  • Materjal: Plast
  • Pakett: Jah
image

Anonymous

1
2022-08-20

“mis ei ole elastsed ega silikooni. ei sobi minu pixel pro earbuds”

image

Anonymous

5
2022-08-25

“Punkt on kirjeldatud. Saabus vähem kui 2 nädalat, et Kanada - väga kiire Aliexpress. Seal ei ole auk laadimise tuli, sama nagu pildil - I võib kasutada dremel teha minu oma.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd