Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

2020. aasta uus Täis süsinik pudel puuri bontrager 3k matt/läikiv Mountain Road bike veepudelit omanik Bike Tarvikud Tasuta Shipping

    (0) 0
(0 Arvustused)

€21.16 €13.75
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d184653

Kirja Ostjaid

Lugupeetud Ostjad ,

Tere tulemast meie BXT poe Digisild.ee .

T-siin on palju üksusi reklaamiperioodi meie poest .Hind on palju konkurentsivõimelisem kui kunagi varem .Edendamine aeg on piiratud ja me ei ole alati müüa selle hinnaga ei kasumit .Nii, et võta see võimalus, et saad, mida sa tahad seda parima hinnaga .

Tänan teid toetuse eest !Naudi oma shopping siin !

Parimate Soovidega .

BXT Technology Co.Ltd .

Materjal:full carbon

jutustama:3k

Lõpeta:matt/läikiv

Kaal:30g

1) Konkurentsivõimeline Tehase Hind !Nr Agentuur Tasud !

BXT Technology Co., Oü on tootmise tehase süsiniku jalgrataste osad .Müüme tooteid otse meie tehases .Nr agentuur tasud.

2) Kaubamärgi tooteid !

Meie tehases on pühendatud ehitada oma brändi "BXT" .Väga hea kvaliteet konkurentsivõimelise hinnaga aitavad meil võita suurem turuosa .Kindlasti meie ostjaid saab olema toetusesaajatele .

3) Ranged kvaliteedi tagamise !

Et tagada meie klientidele saada suurepärase kvaliteediga tooteid , mis on valmistatud materjalist kontrolli valmistoodangu montaaž , iga protsess on rangelt haldamine ja järelevalve all meie oma meeskond .Ja me anname 2 aastat garantiid .

4) Kiire tarne !

Müüme otse meie tehases , selle asemel, et ametite osta objekte, esiteks tehasest ja välja saata .

Tähelepanu:

Enne kui heaks kiitma maatükk,palun ärge avage pakend,ning kontrollida, kas esemed on kahjustatud transportimise ajal.Kui jah,siis palun ärge keelduvad allkirja paki, kuller saata tagasi selle paketi, et meie firma.Muidu,kui sa allkirja paki,siis leida objekte, kahjustatud, me ei vastuta selle eest.

1 .Tooted saadetakse Hiina posti või EMS .

2 .Kui ostja soovib kasutada kiiremini laevandus meetod, nagu DHL ,UPS, TNT jne, palun edastada meile suurendada shipping.

3 Juhendamine:tarneaeg on sõltub ostja tollivormistuse ajal või Vääramatu Jõu tõttu.Kui ostja ei ole kauba vastuvõtmiseks pikka aega, loodame, et ostja võiks ühendust tolli-või kohalik postkontor, selleks, et saada kaupu kiiresti.

Me kontrollida kaupade kvaliteeti enne saatmist.Kui seal on mõned ootamatud probleemid juhtub, loodame, et lahendada probleeme, mis ostjal kaudu sõbralik nagu järgmisel viisil:

1 .Kui see on kvaliteedi probleem, saab ostja esitada väidavad, 15päeva jooksul pärast kauba ostja peab esitama fotosid või videoid ja muud tõendid, et müüja demonstreerimiseks.

2 .Inimtegevusest rikutud, ostjad peavad võtma täieliku vastutuse.

3 .Toote kvaliteedi töötlemise programm: ostja tagastab kauba, et usa ja selle eest vastutavad tagastamise transpordikulud; kui oleme kauba kätte ,saadame uue tootega, ostja ja maksta saata merevedude kulusid.

Maksab tulumaksu on kohustus iga kodanik, nii et ostjad peavad vastutama kõik maksud, oma riigis.Kuna maksu probleem, ostjad keelduda kauba kätte, siis ostjad vaja vastutab kauba tasud .

1 .Me sõltume meie klientide rahulolu, et olla edukas.Seega, teie tagasiside on meile äärmiselt oluline.

2 .Kui olete rahul meie esemed, palun jätke meile positiivset tagasisidet.Jätame positiivne tagasiside, mis sulle hiljem.

3 .Võtke meiega ühendust e-posti teel või meie kaubanduse juht: Jimmy , enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me tegeleme teile, et lahendada kõiki probleeme nii kiiresti kui võimalik.

Meil on tööl 6 Päeva nädalas kell 9:00 - 21:00 esmaspäevast laupäevani Pekingi Aeg.

Sildid: jalgratta ventiili süsiniku, bontrager velocis kiiver, ventiili, lühikesed kindad bontrager, kerge seista garmin bontrager, vask pudel mount, et rikuti rehvi rõhk, pudeli süsiniku mtb 29, potabidon carbon sadul, bontrager rxl sadul.

  • Brändi Nimi: BXT
  • Lõpeta: Läikiv/Matt
  • Laevandus: Tasuta Kohaletoimetamine
  • Materjal: süsiniku
  • Mudeli Number: BC-002
  • Jutustama: 3k
  • Toode Sisaldab: 1 tk
  • Kaal (g): 30g

Lisa Oma Kommentaar Nüüd